[Prodajem] 2Moda,domenu,host...

Započeo Balsa., Jun 14, 2018, 14:05:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime_Prezime: U pp
Odakle ste: Bar, Crna gora
Godine: 18
Å ta prodajete: SA:MP 2 moda jedan u fort carson a drugi u ls (Rpg/dm). Uz to dobijate i forum www.fort-balkan.byethost9.com . Dobijate i pravo na ime servera fort balkan. Forum radi ali je srw zatvoren. Dobijate nalog na jednom server hostu gde imate oko 20 centi vec. Uvek mozete traziti moju pomoc u vezi moda i ako hocete da vam nesto napravim, bice besplatno. Dobijate i domenu placenu www.fort-balkan.info , na vama je da platite samo host. Tu dpbijate i zone99 2.0 verziju, i koja god vam tema treba. Dobijate i mod da napravite post kucice kao na ovaj frm.
Koliko para tražite: Po dogovoru.
Zamena (Da/Ne): ne
Kontakt (PP, TS, E-mail, broj telefona, FB, Skype..):  Pp
Dodajem:
Eto gore sta sve dobijate , domenu sam platio 4 eura. Slike moda u pp

Sretno u prodaji, igrao sam na modu. Nije bilo velikih bagova.

Preporučujem da kupi onaj ko ima pare. :)

Citat: Charli3 poslato Jun 27, 2018, 15:56:14 POSLE PODNE
Sretno u prodaji, igrao sam na modu. Nije bilo velikih bagova.

Preporučujem da kupi onaj ko ima pare. :)
Hvala puno na podrÅ¡ci  :)

Druze sto lazes da si platio ovo http://www.fort-balkan.byethost9.com/ 4e kad je ovo free subdomen? Odes na byet.host i uzmes free hosting plan i dobijes i free subdomen, kad neko hoce tako slagati nesto e onda stvarno ne zasluzujes nista u zivotu.

Citat: Peкi poslato Jul 31, 2018, 02:19:32 PRE PODNE
Druze sto lazes da si platio ovo http://www.fort-balkan.byethost9.com/ 4e kad je ovo free subdomen? Odes na byet.host i uzmes free hosting plan i dobijes i free subdomen, kad neko hoce tako slagati nesto e onda stvarno ne zasluzujes nista u zivotu.

Ti ocito ne citas post? vidis da je nap da pored dobijes ne znaci da je koristio mozda je ovo na byet uradio da bi pokazao kakav je forum...
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Pa dodaj neke slike ili nesto kako ce neko kupit pa nema nista  :'( :'(