Da li je moguce obrisati sve objekte?

Započeo M!chaeL, Jun 08, 2018, 23:07:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, zapoceo sam mod od 0 ali nije obican rp mod, vec nes drugo, ne zelim nis jos otkrivati :D, dakle posto kao sto sam naveo nije obican rp mod hocu da izmappam neku svoju mappu (nis posebno, posto se ne bavim mappanjem) i sad mi je potrebno da obrisem celu gta san andreas mappu, ali kada bi isao redom sigurno bi nes ispustio, a i brisao bi 3 dana, pa ako postoji neki nacin da sve od jednom obrisem?

Citat: M!chaeL poslato Jun 08, 2018, 23:07:24 POSLE PODNE
Ovako, zapoceo sam mod od 0 ali nije obican rp mod, vec nes drugo, ne zelim nis jos otkrivati :D, dakle posto kao sto sam naveo nije obican rp mod hocu da izmappam neku svoju mappu (nis posebno, posto se ne bavim mappanjem) i sad mi je potrebno da obrisem celu gta san andreas mappu, ali kada bi isao redom sigurno bi nes ispustio, a i brisao bi 3 dana, pa ako postoji neki nacin da sve od jednom obrisem?
Zaboravio sam da kazem, da mi ovo treba ili za mapp editor ili za texture studio, nije problem ni mapp editor da skinem, bilo gde..

-1 umjesto indexa modela u removebuildingforplayer.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Jun 08, 2018, 23:15:04 POSLE PODNE
-1 umjesto indexa modela u removebuildingforplayer.
Kao sto sam naveo gore, pocetnik sam, tj ni ne planiram da mappam ali ovo mi sad bas hitno treba :D, gde to mogu naci? Pa da izmenim...