[Prodaja] Neo Gaming RPG (mysql, pawn.cmd, dynamic)

Započeo ogil, Maj 16, 2018, 20:31:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Server na kojem je skripta koristena: Nije nigde
IP SERVERA: //
Naziv skripte: Neo Gaming RPG
Vrsta skripte: Gamemode
Slike: https://imgur.com/a/4Y6ZKnW - ovo su samo neke od slika, nije mi se dalo da slikam ostalo
Video: //
Cijena: 50â,¬, moze nesto manje
Ostalo: Mod je radjen od 0, zapoceo sam rad na modu ja, kasnije mi se prijatelj pridruzio, mod ima ~15-20k linija, radjen je dinamicno tako da se ingame kreira sve sta se i koristi ig, organizacije, banke, atm, port, gps, eventi, org vozila, house... na modu je uradjen cos sistem, house sistem, bank sistem, atm sistem, org sistem sa org vozilima, sistem pozara za vatrogasce itd.. Textdrawove je radio jedan jedini @humyc_ te takodje velike zahvale idu njemu. Mod je radjen u modulima, kao sto pise u mysqlu, jedan insert iz modula https://prnt.sc/jiql9i :)) Takodje uradjen je sistem logova u mysqlu, za sada postoji samo admin_log, takodje u bazu podataka se upisuju i zlocini, sve smo to radili iz razloga sto smo imali u planu ucp i acp @iimpah je osnivac celog projekta. Ukoliko zelite jos neke infomacije mozete da ih dobijete putem PMa, takodje http://prntscr.com/jiqrgp xD Anticheat skripte je Nex-AC, jedan od najboljih anticheateva na sampu, editovan je tako da administratori level 5+ nemaju detekciju i mogu da koriste bilo koji program hehehe, spojen je sa @.ксундер alt chatom, tako da mozete videti ko je kickan i zbog cega, u mod je ulozeno dosta truda.
Vas mail: //
Vas MSN: //
Ostali kontakt info: PM
Zasto prodajete skriptu: Zaustavili smo rad na projektu, zasto da se baci
Ima li nekih problema sa skriptom: Nope
Da li je skripta vasa: Da, @[CG] Johnny je takodje radio na modu i slozio se sa prodajom.

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Sretno sa prodajom, potcjenujes svoj trud sa ovom cijenom :/

bilo je lijepo dok je trajalo.

Ako može dimi ruske modove prodavat za 300 eura, možeÅ¡ i ti.  :D

Zaboravio sam da da napisem da je ostalo uraditi poslove, kad se to zavrsi moze se pokrenuti jedna zanimljiva zajednica :)

@Bašovski mogu da se kladim da je i ova cena "velika" tako da nema veze, hvala u svakom slučaju :)

CitatAnticheat skripte je Nex-AC, jedan od najboljih anticheateva na sampu
Ovo je tuga

Super sve to, fina boja ali ne bas i unikatni sistemi za te pare. Treba tu jos da se radi da bi se zapocela neka prica... ::)

Citat: Ñ,Ñ"яzι¢ poslato Maj 16, 2018, 20:46:23 POSLE PODNE
Ovo je tuga

Super sve to, fina boja ali ne bas i unikatni sistemi za te pare. Treba tu jos da se radi da bi se zapocela neka prica... ::)

Nije noz za vratom, ako niko ne kupi, nije kupio i kraj :)
Ja bas mislim da vredi te pare jer je opet mod u mysqlu, od 0 je, dinamican u fullu, pozz
Inace da dodam nesto na tvoj komentar za anticheat, ne mora svaki mod da poseduje svoj anticheat i da svaki klinac prolazi kroz zastitu, jer na balkanu nema toliko skriptera koji su "mocni" za tako nesto, kroz Nex-AC je nemoguce proci
Poslednja Izmena: Maj 16, 2018, 20:49:52 POSLE PODNE od σgí

Citat: σgí poslato Maj 16, 2018, 20:48:37 POSLE PODNE
Nije noz za vratom, ako niko ne kupi, nije kupio i kraj :)
Ja bas mislim da vredi te pare jer je opet mod u mysqlu, od 0 je, dinamican u fullu, pozz
Nije jedini mod u mysql + treba da prodje igrace da bi mogao za tu cenu da prodas. Jer ipak ljudi su prodavali za te pare ceo server koji radi i do godinu dana sa 100+ igraca...

Citat: Ñ,Ñ"яzι¢ poslato Maj 16, 2018, 20:50:28 POSLE PODNE
Nije jedini mod u mysql + treba da prodje igrace da bi mogao za tu cenu da prodas. Jer ipak ljudi su prodavali za te pare ceo server koji radi i do godinu dana sa 100+ igraca...

Ponovo kazem, ne mora da se proda. Tako je, nije jedini mod u mysqlu, ali nema ih puno. Niko jos nije prodao zajednicu za 50â,¬ sa 100+ igraca, dok Dimi prodaje jedan te isti mod po 10 puta, takodje ja mogu i da spustim cenu na 35-40â,¬ ako bude bilo ozbiljnih kupaca, zavrsimo sa raspravom, da ne spamamo, javi se pm ako ti se razgovara
Poslednja Izmena: Maj 16, 2018, 20:53:44 POSLE PODNE od σgí

Srećno druze,Malo je mala cena najmanje 70 evra a i to je malo :'(
]