â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SlavicBeast poslato Jul 27, 2018, 21:27:02 POSLE PODNE
Core i5-2400 3.1GHz/ 8gb DDR3/ HDD 250gb/ GTX 750ti 2gb 

kako vam se cine ovo za 195 evra?
Dje nadje za 200e..

Dobro jutro :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Dobro jutro,i srećan mi roÄ'endan  8)

Srećan rodjendan,da se ubiješ što više,da se izgubiš u prostoru i vremenu :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

@LMR nek' je sretan. :D

Kakav je ovo chill, samo na yt "ibiza mix" i tjt. :D
// fuck slucajno.  :D
Nije kao da sam hteo.

sad kad Sejnur obriše link jer ima tema "muzika" hahahahahahaahha
Poslednja Izmena: Jul 28, 2018, 13:46:34 POSLE PODNE od Sejnur337_

Citat: muma. poslato Jul 28, 2018, 13:39:51 POSLE PODNE
// fuck slucajno.  :D
Nije kao da sam hteo.
Hahahahahaha kako ste vi "mindfuck" moderatori. :)

Znači ako samo želim da postavim neki link pjesme ja moram ići u drugu temu da ga nalijepim tj. da pravim bzvz 2 posta jer svakako ide u PDF offtopic + to nije nikakva rasprava da bih morao u drugoj temi raditi još jedan post, ajme...

I da, idalje ću postavljati ako mi se postavlja neka pjesma ili nešto, a "usput" mi je u ovoj temi pa brišite koliko vam volja, samo nemojte ići smodovima plakati kako kršim pravila da me banuju, ako im se bana onda slobodno neću se ljutiti mada mislim da znam što mi oproste nekad kad sam iznerviran pa kršim neka pravila jer sam bio moderator pola foruma bez žalbi pa asistent ali tu je bila mala rasprava sa mnom i MEDO-m ali i to smo riješili i sve skinuo još davno kad vas pola nije ni bilo na forumu vjerovatno. ♥

dimi bikovi ne lete..  :) od kako si moderator off topica svakom brises..spusti se na zemlju
#peace.

Citat: M u m i poslato Jul 28, 2018, 14:19:40 POSLE PODNE
dimi bikovi ne lete..  :) od kako si moderator off topica svakom brises..spusti se na zemlju
#peace.
Previse stara fora.. Kao prvo, ja pravila nisam pisao, tema 'Muzika' postoji sa razlogom, ako ti to smeta slobodno se javi SlavicBeastu.
I oh sjetih se, ja se ne zovem 'Dimi'.
Ukoliko sam ja prekrsio neko pravilo time sto sam obrisao pesmu, neka mi @SlavicBeast slobodno skine moderatora.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: muma. poslato Jul 28, 2018, 14:17:36 POSLE PODNE
Hahahahahaha kako ste vi "mindfuck" moderatori. :)

Znači ako samo želim da postavim neki link pjesme ja moram ići u drugu temu da ga nalijepim tj. da pravim bzvz 2 posta jer svakako ide u PDF offtopic + to nije nikakva rasprava da bih morao u drugoj temi raditi još jedan post, ajme...

I da, idalje ću postavljati ako mi se postavlja neka pjesma ili nešto, a "usput" mi je u ovoj temi pa brišite koliko vam volja, samo nemojte ići smodovima plakati kako kršim pravila da me banuju, ako im se bana onda slobodno neću se ljutiti mada mislim da znam što mi oproste nekad kad sam iznerviran pa kršim neka pravila jer sam bio moderator pola foruma bez žalbi pa asistent ali tu je bila mala rasprava sa mnom i MEDO-m ali i to smo riješili i sve skinuo još davno kad vas pola nije ni bilo na forumu vjerovatno. ♥
muma babo aba otac tata
-propo-

Citat: SlavicBeast poslato Jul 27, 2018, 06:10:36 PRE PODNE
Nema incesta. Solidna serija, solidna gluma..
Mislio sam da se ijube brat i sestra ono u ijubavi vaijda je to incest ili nesto xd
]

Ima neko da je igrao Dotu 2 ili igra da ima neke iteme koji mu ne trebaju,pa ako moze da mi dao bilo sta :) javi te se inbox ili ovde svjd  ;)
]

Ja se izvinjavam ali dali neko može da me uputi na pravi podforum gdje mogu postavit oglas tražim skriptera/mapera ?  :D