â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Taman kad sam hteo da pocnem aktivno postat tutoriale, oni meni nadju kamen  ... djivote idiote  :-[
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Citat: Sejnur337_ poslato Jul 11, 2018, 09:23:31 PRE PODNE
Jok, taj laptop sam sjebao (da ne kazem izlupao) pre godinu dana.
Pravo je cudo da laptop jos uvek radi.
Predpostavljam da je Sony ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 11, 2018, 11:35:05 PRE PODNE

Ma Acer je 100% hahah
Sta se radi ekipa ? :D

• My Maps:ShowRoom Eclipse
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=77337.0
• My Mods Ray Eclipse
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=76545.msg532450#msg532450

•Respect: Dinox,Blaeks,...Neno..., LuKsA, Nik Delgad,BloodMaster,нÏ...Dιgαâ,,¢,Levuâ,,¢,GЯG[4]â,,¢,ριnkmanâ,,¢,Boris,Joey,Benac, Dude,Ivan_Ino.pwn,C++,

Eo bilo malo posla oko kuće,sad ušo :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: #çalışkanâ,,¢ poslato Jul 11, 2018, 11:36:46 PRE PODNE
Ma Acer je 100% hahah
Sta se radi ekipa ? :D
Ja sada zavrsio lekarski...jedva...drugostepena komisija...nasli mi kamen u bubregu... :-[
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
(Ono gore Joey)

Citat: LoOdaK poslato Jul 11, 2018, 11:39:15 PRE PODNE
Eo bilo malo posla oko kuće,sad ušo :)

Neka samo radno haha ja naso drugi posao pa sad imam malo lufta hahah nekih par dana

Citat: 6YuKiMuRo9 poslato Jul 11, 2018, 11:42:21 PRE PODNE
Ja sada zavrsio lekarski...jedva...drugostepena komisija...nasli mi kamen u bubregu... :-[

Auh buraz zelim ti brz oporavak !

• My Maps:ShowRoom Eclipse
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=77337.0
• My Mods Ray Eclipse
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=76545.msg532450#msg532450

•Respect: Dinox,Blaeks,...Neno..., LuKsA, Nik Delgad,BloodMaster,нÏ...Dιgαâ,,¢,Levuâ,,¢,GЯG[4]â,,¢,ριnkmanâ,,¢,Boris,Joey,Benac, Dude,Ivan_Ino.pwn,C++,

Citat: #çalışkanâ,,¢ poslato Jul 11, 2018, 14:22:15 POSLE PODNE
Neka samo radno haha ja naso drugi posao pa sad imam malo lufta hahah nekih par dana

Auh buraz zelim ti brz oporavak !

Hvala :) <3

ili
(Ono gore Joey)

FINALEEEE IDEMO VATRENI

bilo je lijepo dok je trajalo.

Sep

*

Citat: LoOdaK poslato Jul 11, 2018, 11:35:05 PRE PODNE
Jok, HP Pavillion dv5.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Pa kaze "It's coming home" i stvarno, otici ce kuci sa 4. mjestom jer protiv Belgije ne mogu meda za 3. mjesto, zlatna generacija MOZDA moze i osvojit al' tesko protiv Francuske, ajmoooooo

Citat: LoOdaK poslato Jul 11, 2018, 22:48:32 POSLE PODNE
Znao sam :D
Realno Laptop nije bio los, nije bas za novije igrice, ali moze pokrenuti neke iz 2012-2014.
Poslednja Izmena: Jul 11, 2018, 22:54:14 POSLE PODNE od Sejnur337_
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..