â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Jeste čuli za onu nesreću djevojaka u BiH ? Kakvih sve izroda i vozaca ima u MP3

Ali to je 2018 i činejnica da rijetko koja mlada djevojka ako je zgodnija će sjesti u neki hyundai, škodu ili daciu, tj takve neće ni pogledati, ali mečka ili BMW odmah, pa makar znale da ih vozi budala. Pa neće za facebook ili instagram tagirati #skodafabia nego naravno #bmwm5 jer će im onda drugarice zavidjeti. Danas za imati zgodnu mladu djevojsku moraš biti pun para, i vozit 'makinu' od 300 konja.

Citat: Hazon poslato Jul 03, 2018, 18:44:05 POSLE PODNE
Jeste čuli za onu nesreću djevojaka u BiH ? Kakvih sve izroda i vozaca ima u MP3

Ali to je 2018 i činejnica da rijetko koja mlada djevojka ako je zgodnija će sjesti u neki hyundai, škodu ili daciu, tj takve neće ni pogledati, ali mečka ili BMW odmah, pa makar znale da ih vozi budala. Pa neće za facebook ili instagram tagirati #skodafabia nego naravno #bmwm5 jer će im onda drugarice zavidjeti. Danas za imati zgodnu mladu djevojsku moraš biti pun para, i vozit 'makinu' od 300 konja.
nothing strange za danas, takvih sam pun kurac upoznao i imao priliku biti sa njima prije nego sto su postale sponzoruse, u drustvu neke glumice sada a prije druga prica hahaha jbga

Citat: Sejnur337_ poslato Jul 02, 2018, 13:36:14 POSLE PODNE
Ma nemam blage veze, verovatno je otisao onaj ulaz za graficku na maticnoj ploci (neki krc u pm.)
Ubacim graficku, pokazuje da nema signala.
Pokusam drugi monitor, i dalje pokazuje da nema signala.
lol same shit kod mog drugara bilo, ja odnio liku da fixa evo sutra valjda treba da bude popravljeno
Poslednja Izmena: Jul 03, 2018, 20:17:37 POSLE PODNE od Sejnur337_
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg856821#msg856821 date=1530641204]
lol same shit kod mog drugara bilo, ja odnio liku da fixa evo sutra valjda treba da bude popravljeno
Problem je bio do verzije drajvera.
Iz nekog razloga moja ploca ne podrzava novije drajvere za graficku karticu.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Jul 03, 2018, 20:17:16 POSLE PODNE
Problem je bio do verzije drajvera.
Iz nekog razloga moja ploca ne podrzava novije drajvere za graficku karticu.
lol, ova maticna nece ni na moju, ni njegovu grafu
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Sta ima momci ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Hazon poslato Jul 03, 2018, 18:44:05 POSLE PODNE

Å ta se desilo?

Citat: X ♫ poslato Jul 03, 2018, 21:46:34 POSLE PODNE
Å ta se desilo?

Ma neću da ti sada pričam sve. Uglavnom, neki tamo frajer vozio tri 'maloljetne' cure u BMW(bez dozvole) i udario po gasu 250km/h i izgubio kontrolu. U biti pretraži na portalima, sigurno ima.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg856825#msg856825 date=1530642174]
lol, ova maticna nece ni na moju, ni njegovu grafu
A jebiga, ja sam prvo pomislio da je neki k do tog ulaza za graficku karticu na maticnoj(nez kako se zove).
Posto na maticnoj imam dva ulaza, ubacio sam graficku na taj drugi ulaz, ali isti k.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Citat: X ♫ poslato Jul 03, 2018, 21:46:34 POSLE PODNE
Å ta se desilo?
Poginule 3 cure, 4 se bore za život, nije sigurno hoće l' umrijet il' ostat živa..

Seto mi je charizard, zpo
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Citat: 6YuKiMuRo9 poslato Jul 04, 2018, 16:06:24 POSLE PODNE
Seto mi je charizard, zpo
kae game over, pika još uvijek xd

@jedva popravi cpu usage 100% u pm

Citat: X ♫ poslato Jul 04, 2018, 16:12:44 POSLE PODNE
kae game over, pika još uvijek xd

@jedva popravi cpu usage 100% u pm

Evo meni već par dana doÄ'e do 100, a nezz do čega je...  :'(