â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Fqris poslato Jun 17, 2018, 03:58:55 PRE PODNE
Pod jedan znas ko sam otvarali smo zajedno srv msm sredjivali smo nesto al nismo otvorili.. Znam koliko imas pricali smo na ts.. "Reci njemu da prvi ne zapocinje" hahahahahahahahahhaha
Zar vam moramo glumit roditelje? Koliko puta vas moramo upozorit da se ne raspravljate?
Jednom je SlavicBeast(ili Stexi, nisam siguran) rekao da se ne raspravljate, nakon toga je Marko zakljucao temu, vi niste prestali sa svadjom.
Katanac na par sati.
Poslednja Izmena: Jun 17, 2018, 04:11:47 PRE PODNE od LASoprano
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Malo je iritantan ovaj moderator Glavnog Chata...Lockat najpopularniju temu zbog 2 osobe je stvarno vrh :) Već par dana istu stvar radi i nitko od administracije ne reagira.(Osim kad oni doÄ'u unlockaju temu)

Postoji warning,opomene ili što već.Ubija forum sa ovim.

sjećal' se ko mene il sam previše propo lel
-propo-

Ajmo Srbija-Kostarika 1-0 Kolarov 59' munutu BOMBA <3 <3  :D  ;D
]

LA MIAMIIIIII UKRAŠĆE TE MUMA PA ĆE SVAŠTA DA TI RADIIIIIII

Hrvatska - Srbija u finalu, pazite Å¡ta kažem  :D

Citat: Paul Castellano poslato Jun 17, 2018, 11:33:10 PRE PODNE
Malo je iritantan ovaj moderator Glavnog Chata...Lockat najpopularniju temu zbog 2 osobe je stvarno vrh :) Već par dana istu stvar radi i nitko od administracije ne reagira.(Osim kad oni doÄ'u unlockaju temu)

Kada bi malo pogledao chat, video bi da su vec opomenuti i da nisu oni jedini koji su se raspravljali..
Ako imas nesto protiv, slobodno me mozes prijaviti s.moderatoru, nece mi smetati.

Ovim ne zapocinjem nikakvu raspravu, vec samo odgovaram na citirani post.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Paul Castellano poslato Jun 17, 2018, 11:33:10 PRE PODNE

Iskreno, i meni je počelo ići na k ovo što Marko i Soprano zaključavaju, nemam ništa protiv njih ali ili brišite im postove ili neka smodovi rade šta hoće sa njima.. stvarno je počeko ići na k što zaključate ovaj razgovor koji je 50% aktivnosti ovog foruma ako ćemo realno.

i nije od nekog znacaja ono sto ti mislis, a cisto sumnjam da bi nesto i promenilo

Citat: SlavicBeast poslato Jun 17, 2018, 11:17:31 PRE PODNE
Pratite li fudbal? Imate li favorite?
Pošto se BiH nije plasirala navijam za komšije :)

bilo je lijepo dok je trajalo.