â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Igral' ko ovaj saNp vise  :D btw. Hocu da vratim Bgaming al sad ozbiljno sve za par dana ce izaci video i photo prezentacije sve cu odjednom izbaciti ima li ko zainteresovan za rad u administraciji ili promoter timu. Jer neki ljudi su se previse uzdigli mislim na staru "adminitraciju" otvorili server imaju preko 150 igraca nece ni da pogledaju poruku kad im pises..
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

da li se isplati kupiti zajednicu cold life? radio bih na modu jedno 2/3 mjeseca do raspusta,doveo skriptu do savrsenstva jer imam bruku ideja,onda reklamirat ta 2/3 mjeseca i otvoriti? jel se isplati

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Maj 07, 2018, 19:12:19 POSLE PODNE
da li se isplati kupiti zajednicu cold life? radio bih na modu jedno 2/3 mjeseca do raspusta,doveo skriptu do savrsenstva jer imam bruku ideja,onda reklamirat ta 2/3 mjeseca i otvoriti? jel se isplati
brate vidiš da ništa ne uspjeva bez jutjubera, ako možeš platit nekog youtubera da ti snimi nekoliko epizoda onda otvaraj :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Maj 07, 2018, 19:14:06 POSLE PODNE
brate vidiš da ništa ne uspjeva bez jutjubera, ako možeš platit nekog youtubera da ti snimi nekoliko epizoda onda otvaraj :D

to sam i planirao,uplatit par ytera,uplatit jednu promociju na fb onaj status,da vidi jedno 10k ljudi haha,logicno planiram i ulozit u srw

Citat: humyc_ poslato Maj 07, 2018, 21:23:37 POSLE PODNE
Idi ba dijete za hljebom, pusti samp. :P :D
Cuj ba ovog Mumu,sad on ko fol nesto kae zivot pusti samp,a do pre neki dan mater ga nije mogla podici sa kompa,zaboravio kako se zove hahahaha :)

Momaki,kako bi radio csgo na amd x2 2.6, 4gb rama,2gb vrama?

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Maj 07, 2018, 22:47:09 POSLE PODNE
Ja sam pokretao na Intel Core 2 Quad  2.4Ghz, 4GB RAM sa integrisanom grafikom i kocio je delimicno.. Ali je moglo da se igra.

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Maj 07, 2018, 22:47:09 POSLE PODNE

ja imam athlon x4 quad core 2.2ghz processor,4gb rama i gtx+ 9800 512mb graficku i stopa mi,nezz zas kad pise da mogu pokrenuti na medium/high