â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Å ta se radi?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ne mogu bas da razumem ove lokal jutjubere. Krenu ovde sa nekim reklamiranjem, jes da se to ne poprimi mnogo, ali se gura. Interesantno je da niko nikada nije spomenuo Balkan-samp u nekom svom klipu. Kobajagi snimacemo samp, ovo ono, a sta je BS, ako ne osnova sampa na ovim prostorima. Ali hvala vam :)

"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jul 31, 2018, 23:15:48 POSLE PODNE
Ne mogu bas da razumem ove lokal jutjubere. Krenu ovde sa nekim reklamiranjem, jes da se to ne poprimi mnogo, ali se gura. Interesantno je da niko nikada nije spomenuo Balkan-samp u nekom svom klipu. Kobajagi snimacemo samp, ovo ono, a sta je BS, ako ne osnova sampa na ovim prostorima. Ali hvala vam :)

Nemam šta reć, objasnio :)

Ma ta njihova publika ne vredi puno svakako, čak i neki poznatiji jutjuber da snimi klip i da ima recimo 100-200k pregleda, možda bi na BS ostalo 10 aktivnih korisnika, vrlo je verovatno da će ovaj broj koji je trenutno aktivan ostati i u budućnosti
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjen S. poslato Jul 31, 2018, 23:58:46 POSLE PODNE
Ma ta njihova publika ne vredi puno svakako, čak i neki poznatiji jutjuber da snimi klip i da ima recimo 100-200k pregleda, možda bi na BS ostalo 10 aktivnih korisnika, vrlo je verovatno da će ovaj broj koji je trenutno aktivan ostati i u budućnosti
Bas to. Skoro sam naisao na neki klip i slucajno u opis

Ne mozes reci da niko nikada nije spomenuo BS, vidio sam ja licno nekoliko klipova gdje ima u deskripciji BSamp ili kako se govori u klipu  da se posjeti

EDIT: Ima neki lik ovdje onako malo aktivniji je i snima o skriptanju, snimio je neki video pre mozda 8-9 mjeseci, godinu dana, i pricao o balkan sampu
Poslednja Izmena: Avgust 01, 2018, 11:29:43 PRE PODNE od Łuk@
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

#A.J.

Jest' tužno kad mi sve omrzne, pa uhvatim vremena bezveze radove da radim. Malo kopiram Jerenića. :D

Poslednja Izmena: Avgust 01, 2018, 13:39:24 POSLE PODNE od Captain Foux

Šta se radi momci, ima li kiše kod vas ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!