â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Kazu da posle 25-te svi smo vrsnjacii
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

//pogresan topic
Poslednja Izmena: Maj 21, 2018, 18:27:08 POSLE PODNE od SteXi.ılllı.

Citat: Karburator poslato Maj 19, 2018, 12:29:51 POSLE PODNE
Tu sam ja cjelo vrjeme neg mi mrsko pisat xd
To si ti naso curu cim te mrzi spamovat po forumu? xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

//reklama
Poslednja Izmena: Maj 21, 2018, 18:27:23 POSLE PODNE od SteXi.ılllı.

https://youtu.be/aOYaPyFkaE8

When it first arrived from amazon i didnt know what it was
- gang gang gang gang gang

Kao što lik u komentaru kaže im dead znači nema me.

Imal ko od vas da igra Fortnite, imam par accounta sa Battlepassom sezone 4
mjenjam ih za steam wallet ili steam key neke bolje igre

Dobro vece drustvo staro,kako ste mi nije me bilo dugo dugo
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 22, 2018, 23:33:07 POSLE PODNE
Dobro vece drustvo staro,kako ste mi nije me bilo dugo dugo
ma sve po starom xD
kod tebe?

Citat: Kaneki poslato Maj 22, 2018, 23:40:00 POSLE PODNE
ma sve po starom xD
kod tebe?
Evo vrati me neki djavo da udjem ovde i da vidim sta se radi,fali mi malo raja od kako sam prestao igrat jer vise nije ono staro da se mogu vratit.. :'(
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 22, 2018, 23:43:33 POSLE PODNE
Evo vrati me neki djavo da udjem ovde i da vidim sta se radi,fali mi malo raja od kako sam prestao igrat jer vise nije ono staro da se mogu vratit.. :'(
udji nekad neki ts :D

Citat: Kaneki poslato Maj 22, 2018, 23:49:44 POSLE PODNE
udji nekad neki ts :D
Iskreno da ti kazem sve sam batalio od sampa do ts-a,u ts ako udjem odem na ts noobota jer tamo sam poceo igrat i nekako mi dusa mine da vidim raju staru samo sto ih sad pola nema,tkd nemam ono rasta jedino da mi se bas prohtjedne da uletim ono uletit cu da se zezamo al to ce bit kratko jer nisam vise u gaming fazonu,igricu upalio zadnji put prije 7 8 mjeseci mozda i vise,jer fkt ono dojadilo mi bas,a samp mi se skinuo sa liste igara od kako su ova djeca i tastatura mafia pocele da haraju

GAME OVER

Citat: King2 poslato Maj 22, 2018, 23:52:56 POSLE PODNE
Iskreno da ti kazem sve sam batalio od sampa do ts-a,u ts ako udjem odem na ts noobota jer tamo sam poceo igrat i nekako mi dusa mine da vidim raju staru samo sto ih sad pola nema,tkd nemam ono rasta jedino da mi se bas prohtjedne da uletim ono uletit cu da se zezamo al to ce bit kratko jer nisam vise u gaming fazonu,igricu upalio zadnji put prije 7 8 mjeseci mozda i vise,jer fkt ono dojadilo mi bas,a samp mi se skinuo sa liste igara od kako su ova djeca i tastatura mafia pocele da haraju
ma pusti ih hahaha, sve po fejsu jebu majku jedni drugima, jebu cetnici ustase i obratno a sve 03-05 godiste hahhaha

Citat: Kaneki poslato Maj 22, 2018, 23:54:25 POSLE PODNE
ma pusti ih hahaha, sve po fejsu jebu majku jedni drugima, jebu cetnici ustase i obratno a sve 03-05 godiste hahhaha
A sta ces djeca nisu vidjeli ono dole pa pokusavaju glumit da jesu...

GAME OVER