Dinamicno kreiranje organizacija

Započeo Shomyy, Mart 24, 2018, 20:38:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ima bug.. cim se prijavim na srv izbaci mi dialog da kreiram

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: faR3.exe poslato Mart 25, 2018, 00:06:34 PRE PODNE
Ima bug.. cim se prijavim na srv izbaci mi dialog da kreiram
Promeni Idove dialoga

Facebook - Klik

Jel se moze koristi za UP edit i jel treba sta u scriptfiles napravit?

Kidalica!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Au u sta ces ti da "izrastes" xaxa  :D
Perfekcija.

Ništa novo, svaki od tih 'dinamicnih' 'sistema radiš na jedan te isti način, samo izmijeniš po potrebi 'ID' nečega i par komandi to jest textdraw.

5/10.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Update

Dodano - Kreiranje organizacijskih vozila ( /kreirajorgveh )
Promenjeno - ID Dialoga, da me ne bi pitali pitanja zasto vam otvori login dialog :)

Download - https://pastebin.com/NShqQBhz

@Muma187_ Ako mozes, edit temu :)

Hvala svima, pogotovo @Jerenich :D

Citat: Bolex_ poslato Mart 25, 2018, 11:36:08 PRE PODNE
Ništa novo, svaki od tih 'dinamicnih' 'sistema radiš na jedan te isti način, samo izmijeniš po potrebi 'ID' nečega i par komandi to jest textdraw.

5/10.
A sta moze novo da se odradi? Imam 25 FS na ovom forumu, i mnogi koriste moje FS, i ovu ce koristiti, nema veze da li je novo ili staro :) Vazno je da pomogne nekima, a siguran sam da hoce, i da vec jeste, to je razlog mog objavljivana FSova :)
Poslednja Izmena: Mart 25, 2018, 11:48:51 PRE PODNE od _Shomy_

Facebook - Klik

Sef

*

Svaka cast!
10/10  :D uradi update ili v2 verziju sa mysqlom :D :D
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

doktoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Sef poslato Mart 25, 2018, 14:40:32 POSLE PODNE
Svaka cast!
10/10  :D uradi update ili v2 verziju sa mysqlom :D :D
Hvala, razmisljao sam, ali me mrzi ;)

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120935.msg833888#msg833888 date=1521993703]
doktoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hvalaaaaaaaaaaaaaa :D

Facebook - Klik

Kao uvijek...Odlicno  :)   :D
Fina vam je roba,al slaba davanja