[ABYSS RPG/DM]: Posao - Bolničar

Započeo Muma, Mart 07, 2018, 20:25:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

* Plata neće ova ostati, biti će povećana.
Išao sam na to da posao bude što više moguće simple ali da bude i zanimljivo i nekako unikatno.

Poslednja Izmena: Mart 07, 2018, 20:38:42 POSLE PODNE od Muma187_

Odlicnoo
Samo oce li se srw otvoriti posto ste objavili mod pa nez

Fino, nije dosadno kao ostali poslovi only CP dobro je jer si i ti iskoristio actore :D

Ma brt moj to je to idemo!!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

"...da istovarite gradjanina", nije ti to cement da istovaras  :D ;D
Salim se, lepo je ovo. Probaj da usput ubacis i neku pricu vezano za poslove, dinamicnost poslova i slicno

Imam dvije riječi:nemam riječi
Respect to Muma187, Sivir, Ino420, Tosic, Shomy Script, σgí, [CG]Johnny, [WG]Danny
Alfa Gaming Community Owner & Skripter
Alfa Gaming mod edit:100%

Citat: TONY x poslato Mart 07, 2018, 20:49:08 POSLE PODNE
Odlicnoo
Samo oce li se srw otvoriti posto ste objavili mod pa nez
Hoće, nema veze što je objavljen, mnogi ne znaju ni fixati obične stvari u objavljenoj verziji, a šta u ovu dolazi... hvala. :) @TONY x

Citat: TorX poslato Mart 07, 2018, 20:49:42 POSLE PODNE
Fino, nije dosadno kao ostali poslovi only CP dobro je jer si i ti iskoristio actore :D
Pa da, išao sam tako da bude simple i da igrač završi u roku 2-3 minute ono ne da 10min radi nešto i smoriš se bukvalno, hvala. :D @TorX

Citat: ICode poslato Mart 07, 2018, 20:50:27 POSLE PODNE
Ma brt moj to je to idemo!!
Laganouu. :D

Citat: milfman poslato Mart 07, 2018, 20:51:32 POSLE PODNE
"...da istovarite gradjanina", nije ti to cement da istovaras  :D ;D
Salim se, lepo je ovo. Probaj da usput ubacis i neku pricu vezano za poslove, dinamicnost poslova i slicno
Htio sam napisati baci ga u dunav hahahaha radim na fazon da bude malo drugačije od ostalih servera ali istovremeno prosto, ne da moraš neke stvari raditi koje smore igrača nego jednostavno aktiviraš posao i samo pratiš igru, hvala. :D @milfman

Citat: Yannick poslato Mart 07, 2018, 20:54:00 POSLE PODNE
Imam dvije riječi:nemam riječi
Hvala. :D

Odlicno kao i uvijek :)

bilo je lijepo dok je trajalo.