â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Muma187_ poslato Mart 05, 2018, 23:12:24 POSLE PODNE
ja se tebi sviÄ'am, a ti meni eee? hahahaha
Ma isti ti, nema razlike. :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Sep

*

Citat: Slade poslato Mart 05, 2018, 21:56:37 POSLE PODNE
@Sep nisu se ni bugala, koristi zajedničko spremanje za sve vrste, nebitno dal je kopneno vozilo, letjelica, brod ili bicikl, dinamični sistem salona, i broj slotova koje admin može proširiti igraču ,dakle možeš imat 30 auta ako ti admin dadne 30 slotova, i mogu sve bit auta, možeš uzet npr 10 auta, 2 broda i tako, rasporedjujes sebi, 1 slot zauzme 1 vozilo, nebitna je vrsta, a takodjer salone mozes kreirat ig ;)
@Slade
Bio je isto Disaronno Roleplay prije 5-6 koji su držali moji prijatelji, GM od 0 raÄ'en isto, pa je bio taj bug odeÅ¡ relog, dodje ti drugo auto, a tvog bude vlasnik neko deseti, pa ga nisu rijeÅ¡ili i onda su ga zatvorili. Zato pitam.

#A.J.

Citat: Sep poslato Mart 05, 2018, 23:18:09 POSLE PODNE
@Slade
Bio je isto Disaronno Roleplay prije 5-6 koji su držali moji prijatelji, GM od 0 raÄ'en isto, pa je bio taj bug odeÅ¡ relog, dodje ti drugo auto, a tvog bude vlasnik neko deseti, pa ga nisu rijeÅ¡ili i onda su ga zatvorili. Zato pitam.

@Sep Joveljić, Locker i ti, znam, ovo je druga prica, dosta bolji i ful dinamican mod.

Captain nisam mislio na novce u ingame nego na prave pare u rl nisi dobro shvatio

Samo mi nije jasno zastava deity prodaje admine to treba zaslužiti  ali pare su pare

Citat: Captain Foux poslato Mart 05, 2018, 23:26:03 POSLE PODNE
@Muma187_ De vrati nekoliko put ovu scenu, kako kaže 5 maraka mi uze' frajer :D

https://youtu.be/-Ol_Pm8Lajk?t=17m26s
Ovo je kod nas kad nam donese shishu sa okusom koji ni narkoman ne bi pušio :D

Poslednja Izmena: Mart 06, 2018, 00:03:49 PRE PODNE od Łuk@
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Gledam ovaj stylish i ovdje se može napraviti bilo koja tema, ja da znam napravio bih neki remake Balkan SA:MPa da svi mogu koristi, a realno trebao bi neko barem malo napraviti nešto i postaviti link, samo install i imaš, tako bi mogli napraviti par tema pa da koristi ko šta hoće hah

Citat: Muma187_ poslato Mart 06, 2018, 00:03:05 PRE PODNE
Gledam ovaj stylish i ovdje se može napraviti bilo koja tema, ja da znam napravio bih neki remake Balkan SA:MPa da svi mogu koristi, a realno trebao bi neko barem malo napraviti nešto i postaviti link, samo install i imaš, tako bi mogli napraviti par tema pa da koristi ko šta hoće hah
uzmes onaj da potamnis sajt i kao da bs ima novu temu xDDDD

nmg edit kruh ga, evo kako izgleda sad meni xd

btw sranje, odo vratiti xd
Poslednja Izmena: Mart 06, 2018, 00:16:45 PRE PODNE od Łuk@

Joj sad ste mi dali ideju da uradim nesto sa ovim  ;D

Jesam iskasapio ruke bog te ubio ahha

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."