Valjda je dobro za pocetak

Započeo Agent 47, Februar 12, 2018, 19:28:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo krenuo sam lol da igram pre par dana i ovo mi je do sada naj scor sta kazete ? :D  https://imgur.com/a/f2JCb
Dodajte me ko hoce da igramo nick:Milojevic03
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Nisi los samo terajj
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Nemoj lol igrati, navucices se.. Postat ce no lajfer. Imam druga iz SK koji igra 24/7 lol, lik nabija keca cim otvori usta.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 12, 2018, 22:33:11 POSLE PODNE
Nemoj lol igrati, navucices se.. Postat ce no lajfer. Imam druga iz SK koji igra 24/7 lol, lik nabija keca cim otvori usta.

Istina, momak je upravu..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 12, 2018, 22:33:11 POSLE PODNE
Retard, budala koja se ne može kontrolisati u životu, nije kod svakog ista psiha. :)

Ja igram lol eo ima oko mesec dana, nisam se bas "navukao" odigram 1/2 partije na dan

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: Muma187_ poslato Februar 14, 2018, 22:41:48 POSLE PODNE
Retard, budala koja se ne može kontrolisati u životu, nije kod svakog ista psiha. :)
Koliko sam ja shvatio, jedan mec traje oko 30m-1h, dakle za to vreme ti mozes otici u bioskop i bukvalno odgledati Fast and furious: Album (ovaj najnoviji deo).
Svaki lik koji igra Lol ( a da ga ja poznajem) je poceo da ludi.
Bolje udri po Crossoutu, Zuli i Outlastu. Inace mec kod Crossouta se moze brze resiti, a takodje ima i bolju grafiku :D
Poslednja Izmena: Februar 14, 2018, 23:05:30 POSLE PODNE od Raptorâ„¢
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Minioni su ti slabi, al bas slabi

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 14, 2018, 23:03:06 POSLE PODNE
Koliko sam ja shvatio, jedan mec traje oko 30m-1h, dakle za to vreme ti mozes otici u bioskop i bukvalno odgledati Fast and furious: Album (ovaj najnoviji deo).
Svaki lik koji igra Lol ( a da ga ja poznajem) je poceo da ludi.
Bolje udri po Crossoutu, Zuli i Outlastu. Inace mec kod Crossouta se moze brze resiti, a takodje ima i bolju grafiku :D
LoL je odlicna igrica i mozes je igrati sa drugovima, pricati na skype ( ili bilo koji drugi program za pricanje ) i pikati, i to je druzenje :) Ne verujem da ce iko normalan toliko ga pikati, ali nazalost, posoje i takvi idioti :D Ali sve u svemu, na bilo koju igricu se mozes navuci :)

@tema farma losa, minionse ubijaj sto vise :)

Facebook - Klik

Citat: 𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊ð•"𝕣𝕚𝕡𝕥 poslato Februar 14, 2018, 23:13:50 POSLE PODNE
LoL je odlicna igrica i mozes je igrati sa drugovima, pricati na skype ( ili bilo koji drugi program za pricanje ) i pikati, i to je druzenje :) Ne verujem da ce iko normalan toliko ga pikati, ali nazalost, posoje i takvi idioti :D Ali sve u svemu, na bilo koju igricu se mozes navuci :)

@tema farma losa, minionse ubijaj sto vise :)
Msm ono, svako ima svoje misljenje. Ja mu ne naredjujem da ne igra, vec mu cisto predlazem da se ne navuce na tu igru.
Jer ono niko se nece druziti sa tobom,  ako pricas samo o igrama. :D
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Hvala svima na pozitivnim komentarima necu se navuci nije to weed,odigram 1-2 partije na jedan dan a i poceo sam sada ubijati vise minione hahah
Es ist nicht alles Gold, was glänzt