Zarada na internetu, da li je moguća?

Započeo Ognjen., Februar 03, 2018, 20:53:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Milion klipova, tutorijala i drugo o internet zaradi, no da li je ona zapravo moguća?

Malo sam istraživao i tražio neke sajtove, proveravao, od 15 ispitanih sam naišao na jedan koji mi je isplatio novac, ja sam eto uspeo da zaradim nekih 70$ za možda dve nedelje, svakako zavisi od vaše sreće koliko ćete Vi zaraditi :)

Sajt radi na principu izvlačenja nagrada, gledate 4 reklame i to Vam je jedan ulaz u igru, u svakoj igri oko 300000 ljudi dobije neku nagradu, ja sam 2 puta neuspešno ulazio, treći put sam dobio 50$ i iz šestog pokušaja još 20$.

Klipovi traju oko 200 sekundi, a ako hoćete da traju 60, morate da imate svog referala, odnosno da se registrujete putem nečijeg linka, evo mog pa ako želite da skratite vreme trajanja klipova: https://www.baymack.com/ognjen20 TakoÄ'e ne možete da se registrujete bez nečijeg poziva.

Evo za one skeptične slika uplate.

Srećno i obavezno javite koliko ste uspeli da zaradite :D
Graphic & Web Designer

#A.J.

Citat: Captain Foux poslato Februar 03, 2018, 21:44:28 POSLE PODNE
Kakvih sve glupih videa ima :D
Dobar sajt, stvarno. :)
Šta da ti pričam kad sam gledao neki crtać mrtvi :D
Graphic & Web Designer

Cemu sluzi onaj "Challlenge" gde trebas skupiti 10 ulaznica? Msm sta se dobije, ako netko zna.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 03, 2018, 21:57:09 POSLE PODNE
Cemu sluzi onaj "Challlenge" gde trebas skupiti 10 ulaznica? Msm sta se dobije, ako netko zna.
Nisam siguran, sad ću pogledati pa javljam
Graphic & Web Designer

Ako 30 dana svakog dana imaš po 10 entrija, dobićeš 15$
Graphic & Web Designer

Lik

*

cekaj ja gledam video i ako me posere dobijem pare i kako da trazim isplatu

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 03, 2018, 22:02:24 POSLE PODNE
Ako 30 dana svakog dana imaš po 10 entrija, dobićeš 15$
Mm taman kupim CSGO ili ETS 2 :D
Ty za sajt.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Lik poslato Februar 03, 2018, 22:06:20 POSLE PODNE
cekaj ja gledam video i ako me posere dobijem pare i kako da trazim isplatu
Ne, gledaš par videa da dobiješ "entry", kada dobiješ ulaziš u nagradnu igru, što više entrija, veća šansa.
Inače, objavljivaću ovde slike svakog izvlačenja, ako kapne neka velika para, sve ovde referale ću nagraditi svakako :D
Graphic & Web Designer

Lik

*

Gl ;)
Eo ja već 3 entry-a u novom kolu
Graphic & Web Designer

Lik

*

ognjene koliko ja vidim ovde ne moze da se dobije 25$ NEGO 10 CENTI 0.1 CENT I 250$ ???

Citat: Lik poslato Februar 03, 2018, 22:39:11 POSLE PODNE
ognjene koliko ja vidim ovde ne moze da se dobije 25$ NEGO 10 CENTI 0.1 CENT I 250$ ???
Pa mozes dobiti 15$ za mesec dana, ako ti se to isplati lepo skupis 10 entrya svakog dana i posle tridesetog dana dobijes 15$.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: Lik poslato Februar 03, 2018, 22:39:11 POSLE PODNE
Svaki krug nosi drugačije nagrade, imaÅ¡ i druge opcije zaraÄ'ivanja kroz challenge
Graphic & Web Designer