Varijable

Započeo #Nemanja, Februar 02, 2018, 21:43:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Ne znam kako da resim ove warninge, ovo se pojavilo kad sam prebacio komande iz CMD u YCMD
Dio skripte: Ako treba okacicu
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Citat
C:\Users\PC\Desktop\Balkan Story\pawno\include\YSI\y_commands.inc(878) : warning 219: local variable "hash" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\PC\Desktop\Balkan Story\pawno\include\YSI\y_commands.inc(1437) : warning 219: local variable "hash" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\PC\Desktop\Balkan Story\pawno\include\YSI\y_commands.inc(1492) : warning 219: local variable "hash" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\PC\Desktop\Balkan Story\pawno\include\YSI\y_commands.inc(1545) : warning 219: local variable "hash" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\PC\Desktop\Balkan Story\pawno\include\YSI\y_commands.inc(1567) : warning 219: local variable "hash" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\PC\Desktop\Balkan Story\pawno\include\YSI\y_commands.inc(1630) : warning 219: local variable "hash" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\PC\Desktop\Balkan Story\pawno\include\YSI\y_commands.inc(1858) : warning 219: local variable "hash" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\PC\Desktop\Balkan Story\pawno\include\YSI\y_commands.inc(1962) : warning 219: local variable "hash" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\PC\Desktop\Balkan Story\pawno\include\YSI\y_commands.inc(2103) : warning 219: local variable "hash" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\PC\Desktop\Balkan Story\pawno\include\YSI\y_commands.inc(2400) : warning 219: local variable "hash" shadows a variable at a preceding level
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

10 Warnings.

Poslednja Izmena: Februar 02, 2018, 21:46:57 POSLE PODNE od #Nemanja

#Nemanja

HTML/CSS Programmer
SA:MP Player since 2013

Citat: Steffaâ,,¢ poslato Februar 02, 2018, 21:47:46 POSLE PODNE
Posalji lepo linije :'(
Ne treba linije...
@Update YSI https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes ( nova officijalna tema )
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Citat: Nobody poslato Februar 02, 2018, 21:48:28 POSLE PODNE
Ne treba linije...
@Update YSI https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes ( nova officijalna tema )
Nestali su oni problemi ali sada izbacuje ovo:

C:\Users\PC\Desktop\Balkan Story\pawno\include\YSI\..\YSI_Data\..\YSI_Internal\..\YSI_Core\..\YSI_Storage\..\YSI_Internal\y_thirdpartyinclude.inc(138) : fatal error 111: user error: Please update "https://github.com/Zeex/amx_assembly" to get "deref()"

I ako ovo skinem da li isto ubacujem u include?

#Nemanja

HTML/CSS Programmer

"-d3", "-Z+"
EDIT: Ovo su ti compile tagovi, ako nece jednostavni download to i ubacis lepo gde pise nzm vec
Poslednja Izmena: Februar 02, 2018, 21:54:07 POSLE PODNE od Nobody
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
(Ono gore Joey)

Kada ovo drugo updejtam pokazuje jos vise warninga.

Gde da ubacim te tagove?

#Nemanja

HTML/CSS Programmer

Ako koristis Sublime
"cmd": ["pawncc.exe", "-i includes", "$file", "-d3", "-Z+", "-;+"],

Ako koristis PAWNO prvo ti preporucujem da predjes na Sublime i instaliras zeex-ov compiler ali ako ste vec navikli i ne mozete bez PAWNO-a ovo u pawn.cfg ( ako ga nema kreiraj + nikada nisam radio u pawno-u tkd nzm jel ovako )
-d3
-Z+

EDIT :
Ustvari mislim da -d3 tag ni ne postoji u tom pawncc sto ti imas jer je to stara verzija...Al probaj...
Poslednja Izmena: Februar 02, 2018, 22:06:39 POSLE PODNE od Nobody

ili
(Ono gore Joey)

Resio sam uzeo sam YSI i amx iz drugog moda.

Uglavnom hvala

LOCK

#Nemanja

HTML/CSS Programmer