Generalna diskusija

Započeo CADILAB, Januar 29, 2018, 20:50:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zna li neko novi klient koji je izaso ?

"good skripter" koji ne zna engleski, ne prati samp forum i ne zna da koristi google. Oće to...

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=648633

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Kalcor ves nije 7 mjeseci se ulogovo na samp forum i ja se slazem sa ovim sto je napiso 1 lik na samp forumu  http://prntscr.com/kaxht4
ja se samo pitam oceli on vise ikako ulazi u samp i da li ce uopste biti oficijalna 0.3.DL-R1?

Iskreno ni ne treba nam više od ovog, realno, samo nekolicina servera su na novoj verziji, i to većina tih nije iskoristilo ni blizu koliko su mogli iskoristiti mogućnosti sa 0.3.DL verzijom...

bilo je lijepo dok je trajalo.

Momci ima li ko voljan samo da objasni izradu 0.3.DL objekata, .dff i .txd da mogu sam sebi raditi mape? nisam upucen u to,znam ubaciti i sve to top, ali ja bi radio svoje objekte,pa ako netko zna i ima vremena, bio bih veoma zahvalan :D

Citat: Hashtag.Purda poslato Decembar 16, 2018, 01:45:25 PRE PODNE
Momci ima li ko voljan samo da objasni izradu 0.3.DL objekata, .dff i .txd da mogu sam sebi raditi mape? nisam upucen u to,znam ubaciti i sve to top, ali ja bi radio svoje objekte,pa ako netko zna i ima vremena, bio bih veoma zahvalan :D
ja bi objasnio da znam jedno sam vrijeme i ja pravijo objekte ali sam gledo tutorial sto je kalcor postavio za belnder pa ako ti sta pomaze evo link https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=643636
i imas tu  03_add_cube_texture.mp4  i jos jedno 4-5 ili vise tutorijala imas i na yt ukucaj npr blender beginer ili tutorial tako sam i ja i napravio sam objekat dao bi sliku al digo sam sistem i jbg izbirsala se.

Citat: SanelPandzic poslato Decembar 17, 2018, 16:53:32 POSLE PODNE
ja bi objasnio da znam jedno sam vrijeme i ja pravijo objekte ali sam gledo tutorial sto je kalcor postavio za belnder pa ako ti sta pomaze evo link https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=643636
i imas tu  03_add_cube_texture.mp4  i jos jedno 4-5 ili vise tutorijala imas i na yt ukucaj npr blender beginer ili tutorial tako sam i ja i napravio sam objekat dao bi sliku al digo sam sistem i jbg izbirsala se.
Hvala puno baciti cu pogled! :)

Citat: Hashtag.Purda poslato Decembar 16, 2018, 01:45:25 PRE PODNE

ja bi pomogao ako treba odraditi u photoshop ili slicno xd. oko skriptanja sam nula

BTW. imam neku ideju otvoriti server 0.3dl, Campton roleplay, svi znamo gdje se nalazi campton grad i njegovu historiju oko repera, e to bi i bila tema, znaci vratiti se u tih dob 80ih i ubaciti skinove itd, ali ne pretjerano mapa vec basic nesto banka ili nesto, ali zato skripta uff, najvise zelim sto nemam blage veze oko skriptanje, mapati mogu i ja nije problem znam mappati i ubaciti texture preko pawna ili texutre studio to nije problem, ali skripter mi je najveci problem.

Citat: wonderkid. poslato Decembar 19, 2018, 20:21:26 POSLE PODNE
ja bi pomogao ako treba odraditi u photoshop ili slicno xd. oko skriptanja sam nula

BTW. imam neku ideju otvoriti server 0.3dl, Campton roleplay, svi znamo gdje se nalazi campton grad i njegovu historiju oko repera, e to bi i bila tema, znaci vratiti se u tih dob 80ih i ubaciti skinove itd, ali ne pretjerano mapa vec basic nesto banka ili nesto, ali zato skripta uff, najvise zelim sto nemam blage veze oko skriptanje, mapati mogu i ja nije problem znam mappati i ubaciti texture preko pawna ili texutre studio to nije problem, ali skripter mi je najveci problem.
Bila bi dobro to evo kako sam ja radio da naucim oko skriptanja jednostavno sam editovo prvo e onda sam poceo da skinem neki laksi mod npr underpoint i gledo sam u komandu i zapamtio sam kod i sam sam napravio komandu i zapamtio kodove te sve u komandi!
Ako budes sceo otvarat server bilo bi jako dobro ali napravno napravi fb stranicu i tam prezentacije i slike postavljaj oko moda kosto i sve druge vece zajednice rade tako bi se ljudi zainteresovali a neki bi share na fb uradili a i drugi igraci koji bi igrali na tvom srw bi se prebacili logico na 0.3.DL verziju i vidili kakva je verzija. Sretno ti s otim

Citat: gimmyxaz poslato Decembar 19, 2018, 20:21:26 POSLE PODNE

CAMPTON ROLEPLAY, REPERI, HAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAH
big dog