Želite da učite dizajn? - ANKETA

Započeo Ognjen., Januar 27, 2018, 00:00:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ojsa, @SlavicBeast ipak dugujem zahvalnicu, zavukla se greška hahahah <3
Graphic & Web Designer

ogroman +
al' bas ogroman hahah
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Citat: KSHM Nicky poslato Januar 27, 2018, 15:07:05 POSLE PODNE
Yeah , takodje ali sad vec kreni da ucis da bi tamo vec znao i samo otisao 'po papir' jer ako ti odes tamo bez znanja i dobijes 'papir' koji si platio 1kE 2kE ne znaci ti nista :D

Ja znam raditii u ps, ilustratoru, cati-u i autoCAD (CATIA i autoCAD su za modeliranje)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: faR3.exe poslato Januar 27, 2018, 16:01:23 POSLE PODNE
Ja znam raditii u ps, ilustratoru, cati-u i autoCAD (CATIA i autoCAD su za modeliranje)

Zavisi koliko znaš, ja radim u fotošopu recimo 3 godine, iznenadio sam se koliko zapravo stvari nisam znao da mogu uraditi na mnogo jednostavniji9 način i da zapravo postoji tool za to :D
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Januar 27, 2018, 16:05:57 POSLE PODNE
Zavisi koliko znaš, ja radim u fotošopu recimo 3 godine, iznenadio sam se koliko zapravo stvari nisam znao da mogu uraditi na mnogo jednostavniji9 način i da zapravo postoji tool za to :D
Pa zato zelim i da upisem

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: faR3.exe poslato Januar 27, 2018, 17:02:18 POSLE PODNE
Pa zato zelim i da upisem
Kao Å¡to rekoh, znanje vredi, papir ne :D
Graphic & Web Designer

+
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=119008.msg812908#msg812908 date=1517113170]
<3 <3 <3
Yaaas hahaha
Graphic & Web Designer