â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Možel mi neko nešto odgovorit al da bude u kvaliteti odgovor.

Jel skripter dobar ako na balkanu ima 'ime' ili ako stvarno zna da radi svoj posao ?

Citat: Slade poslato Mart 05, 2018, 11:29:27 PRE PODNE
Možel mi neko nešto odgovorit al da bude u kvaliteti odgovor.

Jel skripter dobar ako na balkanu ima 'ime' ili ako stvarno zna da radi svoj posao ?

Ako pogledamo realnost tj kako je na balkanu trenutno,onda mozemo da vidimo da svi furaju da imaju ,,ime,, a to sto ne znaju najosnovnije  to nikom nista.
Neko moje misljenje je da kao i u svakom poslu bitno je prvenstveno da znas da radis svoj posao i da znas da plasiras svoj rad,i da ces vremenom steknuti ,,ime,, ( evo ti primer @Muma187_ )

Ne razumijem kako ti plitki umovi ne razumiju da iza ''imena'' taj neko radi skriptu, ne ''ime'', dakle ako se oni na osnovu njegovog imena promovišu, ne znači što on ima ime da će skripta biti dobra, čast izuzecima, ali ne vjerujem dokle je doguro samp.

Citat: Slade poslato Mart 05, 2018, 11:44:44 PRE PODNE
Ne razumijem kako ti plitki umovi ne razumiju da iza ''imena'' taj neko radi skriptu, ne ''ime'', dakle ako se oni na osnovu njegovog imena promovišu, ne znači što on ima ime da će skripta biti dobra, čast izuzecima, ali ne vjerujem dokle je doguro samp.

Ovo je ziva istina, navikli na iste ljude, vecina radi skriptu estetski lijepo (da tako kazem) a kod haos.
HARD WORK BEATS TALENT

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Mart 05, 2018, 11:05:03 PRE PODNE
Hmm gledas filmove? xD

jes! :3

Citat: #TheV1nny_ poslato Mart 05, 2018, 11:07:23 PRE PODNE
Daa,veruj mi,Muma je kulturan decko hahahha  :D
kae jes! :D

Citat: #TheV1nny_ poslato Mart 05, 2018, 11:42:43 PRE PODNE
Ako pogledamo realnost tj kako je na balkanu trenutno,onda mozemo da vidimo da svi furaju da imaju ,,ime,, a to sto ne znaju najosnovnije  to nikom nista.
Neko moje misljenje je da kao i u svakom poslu bitno je prvenstveno da znas da radis svoj posao i da znas da plasiras svoj rad,i da ces vremenom steknuti ,,ime,, ( evo ti primer @Muma187_ )

Nekima ime samo na sampu znači.. ;D

Citat: Slade poslato Mart 05, 2018, 11:44:44 PRE PODNE
Realno, ako neki server dospe do 70 igraca dnevno, taj server ce biti po ddosom.
Ista stvar se desila i juce, ZP je stigao do 74 igraca, pocele picke ddosat.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Mart 05, 2018, 12:18:10 POSLE PODNE
Realno, ako neki server dospe do 70 igraca dnevno, taj server ce biti po ddosom.
Ista stvar se desila i juce, ZP je stigao do 74 igraca, pocele picke ddosat.
To su ti ljubomorne duse koje nikada nece moci da imaju to sto vi imate pa pokusavaju da spuste vas.

Citat: #TheV1nny_ poslato Mart 05, 2018, 12:20:07 POSLE PODNE
To su ti ljubomorne duse koje nikada nece moci da imaju to sto vi imate pa pokusavaju da spuste vas.
Nisu uspeli, cak i pod ddosom igraci su ostali.
Par njih su otisli, ali su se opet vratili nakon update-a.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Bashovski je dobar skripter, Muma isto, ali ne vjerujem koga sve zovu dobrim.

Ne kazem da su gore dva navedena nekakva kodera Boze moj da ljudi razvaljuju, da ih zovu u tencent da programiraju, nego kažem da su momci nekom svojom voljom postigli fin talenat i znanje u razvijanju koda, za razliku od nekih koji imaju ime, a urade promjenu textdrawa i lokaciju spawna i to nazivaju dobrom skriptom.

Citat: Slade poslato Mart 05, 2018, 12:29:31 POSLE PODNE

Ne kazem da su gore dva navedena nekakva kodera Boze moj da ljudi razvaljuju, da ih zovu u tencent da programiraju, nego kažem da su momci nekom svojom voljom postigli fin talenat i znanje u razvijanju koda, za razliku od nekih koji imaju ime, a urade promjenu textdrawa i lokaciju spawna i to nazivaju dobrom skriptom.
Nadam se da nije upuceno meni hah :D

Facebook - Klik

zaboravio si reci da promijene u dialogu sta pise..., i boje servera
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Pola clanova sa foruma imaju ime .pwn ili .amx, ali nemaju blage veze o skriptanju, ne kazem da sam ja neki pro skripter ( daleko sam od toga ). Ili ubace u deskripciju "skripter".
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Mart 05, 2018, 12:34:32 POSLE PODNE
Pola clanova sa foruma imaju ime .pwn ili .amx, ali nemaju blage veze o skriptanju, ne kazem da sam ja neki pro skripter ( daleko sam od toga ). Ili ubace u deskripciju "skripter".
jpg, ni ja sebe npr ne nazivam nekim bogovskim skripterom ali znam da napravim sve sto me zatrazis i nije bitno samo znanje, bitna je i logika u svemu tome :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci