â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

poz h3h3
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Gdje ste picici :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Ljudi osnovna sam i reko mi je nastavnik informatike da mozemo da radimo po IOP3 tojest da moze da nas uci programiranje, ali meni informatika ulazi u prosek imate neko misljenje?
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Citat: Squart poslato Februar 13, 2018, 15:33:41 POSLE PODNE
Ljudi osnovna sam i reko mi je nastavnik informatike da mozemo da radimo po IOP3 tojest da moze da nas uci programiranje, ali meni informatika ulazi u prosek imate neko misljenje?
Bolje za tebe ako te uci programiranje realno, ne vidim problem
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Pa pita ce me to a ne bih da pokvarim prosek, nzm razlismicu jos.

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik

Citat: anDro_ (otiš'o s foruma) poslato Februar 13, 2018, 20:55:03 POSLE PODNE
#forzajuve 2:0

Pobornici engleskog nogometa na aparatima.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Koristi li itko od vas OVH mašinu? Imam par pitanja

#A.J.

Ljudi, igra l' neko CS Source i ako igra ima l' kakvih problema ?
Ja kad udjem u CS:S ne mogu pokrenuti kućni server (sa botovima), traži mi CD Key neki, ne razumijem šta ?
Kad udjem na Find Servers, pise mi da Steam Beta mora bit' pokrenut', ja stavim Steam Beta i opet neće ?
Zna l' ko u čemu je problem ?

Citat: Captain Foux poslato Februar 13, 2018, 22:26:37 POSLE PODNE
Ljudi, igra l' neko CS Source i ako igra ima l' kakvih problema ?
Ja kad udjem u CS:S ne mogu pokrenuti kućni server (sa botovima), traži mi CD Key neki, ne razumijem šta ?
Kad udjem na Find Servers, pise mi da Steam Beta mora bit' pokrenut', ja stavim Steam Beta i opet neće ?
Zna l' ko u čemu je problem ?
Krekovani ili Steam?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..