Neon City OGC v1.0

Započeo .начо, Januar 17, 2018, 16:41:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

10/10 Ima upotrebljivih stvari <3

Extra mod, jako mi se dopadaju Textdraw-ovi, samo ne razumijem ovaj dio:
CitatPRAVO NA IME NEON CITY NEMATE

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=86396.0
@Grizzli I mean kjk hahahaahha, lik utripovao da je njegova zajednica
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118684.msg825750#msg825750 date=1520028105]
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=86396.0
@Grizzli I mean kjk hahahaahha, lik utripovao da je njegova zajednica

Mislim, jbg, nije sad da sam ja u fazonu "ne smije niko koristiti ime neon city" ali ne moze da neko odjednom oduzme drugima pravo na ime

Citat: Grizzli poslato Mart 02, 2018, 23:34:44 POSLE PODNE
Mislim, jbg, nije sad da sam ja u fazonu "ne smije niko koristiti ime neon city" ali ne moze da neko odjednom oduzme drugima pravo na ime
Ne postoji nikakva dokumentacija o imenu ali je to nekakva 'tradicija' da tako nazovemo.., to ne mozemo nazvati nepostovanjem itd zato sto ne postoji nikakav dokaz na to ime, dokumentacija, ali ipak ispada tako

GRIZZLI LEPO SI MI REKO NA FEJSU DA IMAM PRAVO NA IME ;),HTEO SI JOS DA MI BUDES SKRIPTER KAD SI VIDEO 70+ IGRACA. ::)
Scripter - Ventura Project
Ventura Project IP: 91.134.193.97:7790

Citat: Nacho poslato Mart 03, 2018, 01:08:30 PRE PODNE
GRIZZLI LEPO SI MI REKO NA FEJSU DA IMAM PRAVO NA IME ;),HTEO SI JOS DA MI BUDES SKRIPTER KAD SI VIDEO 70+ IGRACA. ::)
nema potrebe za tolikim fontom, to sto ti je dao pravo za ime ne znaci da ti posjedujes cijelu zajednicu, lp @justsaying

Jebi ga Ime mi je dao pre 1.5god.  8) ja ga jos drzim ne dam pravo na ime nikom tkd.
Scripter - Ventura Project
Ventura Project IP: 91.134.193.97:7790

Bax

*

Vrh, mogo bi se iskoristiti !
20.07.2020 >>>New Server<<<

Citat: Nacho poslato Mart 03, 2018, 01:08:30 PRE PODNE

AFAIK ja nisam skriptao već 3 godine i pogotovo ne bih "htio da budem skripter, kada sam vidio 70+ igrača" Moguće je da pričao sa nekim drugim ili trećim

Citat: Nacho poslato Mart 03, 2018, 05:17:05 PRE PODNE
Jebi ga Ime mi je dao pre 1.5god.  8) ja ga jos drzim ne dam pravo na ime nikom tkd.

Ustvari ne znam ni zašto uzalud gubim vrijeme kada postoje igrači/owneri koji će svakako otvarati "Neon City" servere bez ičije dozvole jer su to mali serveri od 20+ igrača kojima nije bitno ime servera,po mom mišljenju veće zajednice bi trebale biti kreativnije i unikatnije, malim zajednicama je bitnije da se zabavljaju, i to je nekako i suština SAMP-a da se igrači okupe i zabave. LP

Ne radi kada skinem ili nema za kucni ili ga ne otvori ili ne radi ni na host