Sublime Text 3

Započeo just_Sukiii, Januar 16, 2018, 01:08:48 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mnogo vise gotivim tekstualne tutorijale od onih sa videom, jer non stop moram vracati video nazad, a ovako stalno pratim sto mi treba. Odlican tutorial, sve pohvale.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Mnogo lijepo konstruisano, baš baš pregledno

Steam | Twitch | Setup | Instagram | Twitter | Prešao igricuPrešao igricu #2
Member since 26.10.2011.

Citat: Muma187_ poslato Januar 21, 2018, 06:33:30 PRE PODNE
ZaÅ¡to ja jedino ne volim ovaj Sublime pa se držim pawna jer mi je lakÅ¡i 5x, meni se baÅ¡ ne sviÄ'a ovo Å¡to mi ispravlja, izbacuje i slično, možda bih se navikao ali jednostavno pawno mi je najgotivniji Å¡to sve piÅ¡em sam i ne treba mi niÅ¡ta da dopunjuje i slično. :D
Sublime je nekako za pocetnike jer ne moraju koristiti wikipediju kako bi videli sta treba da se upise.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Ino42O poslato Januar 17, 2018, 23:40:51 POSLE PODNE
ÄŒuj idol heh :-\ ??? ;D

Odaklen si? da te odmah pićem počastim ako si blizu mene  :P

btw, super cool tutorial (Y)
Banja Luka  :D ;D 8) Hvala

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 20, 2018, 18:35:22 POSLE PODNE
Fin tutorijal, inace da vam pokazem izgled, posto nije objavio nikakvu sliku.
https://i.imgur.com/uXxUYEx.png
Hvala na dopuni, najvrv sam zaboravio

ZaÅ¡to ja jedino ne volim ovaj Sublime pa se držim pawna jer mi je lakÅ¡i 5x, meni se baÅ¡ ne sviÄ'a ovo Å¡to mi ispravlja, izbacuje i slično, možda bih se navikao ali jednostavno pawno mi je najgotivniji Å¡to sve piÅ¡em sam i ne treba mi niÅ¡ta da dopunjuje i slično. :D
@Muma187_ Sad Impreium Gaming prebaci u modulse, pa pocni radit u Sublime, definitivno ces pokidat kao i sve, ja nmg opisati koliko je lakse raditi u modulsima  :D

Citat: Bašovski poslato Januar 21, 2018, 11:24:24 PRE PODNE
Mnogo vise gotivim tekstualne tutorijale od onih sa videom, jer non stop moram vracati video nazad, a ovako stalno pratim sto mi treba. Odlican tutorial, sve pohvale.
Hvala, hvala  :D

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 21, 2018, 13:35:45 POSLE PODNE
Sublime je nekako za pocetnike jer ne moraju koristiti wikipediju kako bi videli sta treba da se upise.
Pa i nije bas, ja kad sam bio pocetnik sam pawno koristio jer nisam imao blage veze sa zivotom, a sad kad vec imam masu ideja i malo se razvio sto se skriptanja tice, mnogo mi lakse raditi u Sublime  :D

( ENORMOUS RESPECT Ino420 / Xunder)
( tutorial )
> Sublime Text 3 > Atom.io
( includes & fs )
> Moving Textdraw > Daily Collect [With FS] > Custom GameText > Duel System
( gamemodes )
> Ganton Wars > Arcadius RPG > Light Matrix > Old Nation

Citat: just_Sukiiii poslato Januar 21, 2018, 18:35:21 POSLE PODNE
@Muma187_ Sad Impreium Gaming prebaci u modulse, pa pocni radit u Sublime, definitivno ces pokidat kao i sve, ja nmg opisati koliko je lakse raditi u modulsima  :D
To mi je i u planu, optimizacija do vrha ali onog do kojeg ja mogu tj. znam xd, a i vjerovatno ću se prebaciti jer navikne se vremenom. :D

Nisam ni ja u pocetku gotivio ST3 jer sam navikao na gui pawna. Al sada kada radim stalno u ST3 mogu ti reci da manje pravim gresaka u pisanju posebno kada znas shortcutse (tipa najcesca greska zbog brzine pisanja je palyerid umjesto playerid, vise toga nema). Zvucim kao BOT Sublime texta koji je dobio 3 sendvica al jbg, ugl naviknes se i ide :D

Citat: .xunder poslato Januar 22, 2018, 03:44:22 PRE PODNE
Nisam ni ja u pocetku gotivio ST3 jer sam navikao na gui pawna. Al sada kada radim stalno u ST3 mogu ti reci da manje pravim gresaka u pisanju posebno kada znas shortcutse (tipa najcesca greska zbog brzine pisanja je palyerid umjesto playerid, vise toga nema). Zvucim kao BOT Sublime texta koji je dobio 3 sendvica al jbg, ugl naviknes se i ide :D
Moram se i ja prebaciti, sada kada budem razbacivao gm po modulima jednostavno mi se ne da imati otvoren pawno 10x tako da se moram prilagoditi :D

Koristim ST3 ali više gotovim Pawno. A što se tiče moduliranja, preporucujem svima onima koji rade na velikim modovima.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Kako je ovo dobro ustvari, evo radim nekih 45 minuta u njemu i mogu reći da sam se navikao, al' i prije sam ga malo koristio. :D

Citat: Muma187_ poslato Januar 22, 2018, 14:40:24 POSLE PODNE
Kako je ovo dobro ustvari, evo radim nekih 45 minuta u njemu i mogu reći da sam se navikao, al' i prije sam ga malo koristio. :D
Znao sam da ce ti se svidjeti, ovo sam sve radi tebe napravio, eheheh  8)

Citat: .xunder poslato Januar 22, 2018, 03:44:22 PRE PODNE
Ako zelite da imate mirne snove, i ne zelite 'palyerid' u vasim snovima, koristite ST3  :D, ali bukvalno sam ludio zbog palyerid-a  :D

( ENORMOUS RESPECT Ino420 / Xunder)
( tutorial )
> Sublime Text 3 > Atom.io
( includes & fs )
> Moving Textdraw > Daily Collect [With FS] > Custom GameText > Duel System
( gamemodes )
> Ganton Wars > Arcadius RPG > Light Matrix > Old Nation

Citat: just_Sukiiii poslato Januar 22, 2018, 19:36:34 POSLE PODNE
Znao sam da ce ti se svidjeti, ovo sam sve radi tebe napravio, eheheh  8)
srce si hahahahaha <3

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 21, 2018, 13:35:45 POSLE PODNE
Znaci nas Ino pocetnik ?  ??? :D :D :D :D :D
/\

Citat: KSHM Nicky poslato Januar 23, 2018, 06:33:16 PRE PODNE
Znaci nas Ino pocetnik ?  ??? :D :D :D :D :D
Nisam to rekao, vec sam rekao da je vise za pocetnike jer ne moraju ici na wikipediju kako bi videli kako se koja funkcija koristi.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..