Sporo ucitavanje mapa

Započeo Purdinho, Januar 07, 2018, 22:18:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima,kako neki kazu za sve postoji prvi put pa tako i za mene sada,susrecem se sa problemom da mi mod ne ucitava mape,pokusao sam sa draw distance da stavljam na 300.0,pa na 500.0 , pa cak i na 800.0 draw distance,update sam streamer na najnoviji,cak sam pokusavao streamer iz ATH/SM moda jer su mi neki ljudi rekli da se najlakse moze prilagoditi modu,da je doradjen i nista nije pomoglo,koristim UP mod koji sam poceo raditi prije otprilike 3mj laganim tempom sistem po sistem,eto bas sam jucer ubacio neki trg i nakon toga su pocele mape zezati,medjutim ja sam taj trg uklonio i onda su se mape normalno ucitavale i onda kasnije kada sam jos koju mapu ubacio opet je pocelo zezati,sada i da obrisem 10 mapa iz moda ne pomaze,provjeravao sam i probavao sa CreateDynamicObjectEx i CreateDynamicObject , mape su vecinom teksturirane,ali nisu zgurane na jednom mjestu pa da ima previse objekata i slicno,nego bas one mape koje se sporo ucitava ili vam ga baguju su na posebnom jestu a u blizini nema nikakva mapa koja bi zasmetala tomu.ako itko ima bilo kakvu soluciju da misli da bi mi mogla pomoci bilo bi savrseno,uskoro mi je open mod je u potpunosti spreman osim naravno tih mapa sto se ne zele ucitati sto donekle ide na zivce, Hvala svakome na savjetu unaprijed :)

Jel kad si ubacio nov streamer si compile mod?
skazy42O

Reborn - Developer & Owner
- www.reborn-ogc.com

Imao sam isti problem ako koristis ATH mod posto jedna mapa je ubagana tako mi je reko Bashovski i brisao sam mape koje sam poslednje radi i od onda je sve lepo proradilo.
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Najnoviji streamer imam,ali jbg nisam ovo ni gledao fixao sam to par sati nakon sto sam ovo objavio :D