Dinamicno kreiranje prikolica

Započeo Shomyy, Januar 07, 2018, 11:57:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Tip: Dinamicno kreiranje prikolica FilterScript
Slike ili Video: https://imgur.com/a/2vhAn
Opis i dodatne informacije: TDovi znam da su losi :D A inace, radjeno je u 3 ujutru, tkd ne zamerite ako je nesto lose

Dugme 'Y' da zakacite prikolicu.

Download link: https://pastebin.com/4eUkXx6S
Credits: Ideja - @Nodze  Realizacija - Shomy ( ja logicno )
Poslednja Izmena: Januar 07, 2018, 11:58:57 PRE PODNE od 𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊𝕔𝕣𝕚𝕡𝕥

Facebook - Klik

Dobra ideja a nzm kome trebaju prikolice  ??? :-[
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Ovo kidaaa, pogotovo Å¡to ima TD-ovi pa da se bira. 10/10, sve pohvale!

Citat: Lazis poslato Januar 07, 2018, 11:58:35 PRE PODNE
Dobra ideja a nzm kome trebaju prikolice  ??? :-[
Treba nekad nekome :D

[quote author=[XOXO] Captainâ,,¢ link=topic=118246.msg803648#msg803648 date=1515322721]
Ovo kidaaa, pogotovo Å¡to ima TD-ovi pa da se bira. 10/10, sve pohvale!
[/quote]Hvala :D <3

Facebook - Klik

Ne uzimaj moje komentare pri srcu, jednostavo ako želiš biti napredniji moraš srediti neke greške.

1. Riječ 'dinamicno' za ovo je previše
2. #pragma tabsize 0 ti NE treba, sredi svoj kod.
3. Koristi IZCMD
4. Koristiš parametre u komadi i ako ti nisu potrebni

- Bolex_
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Januar 07, 2018, 12:05:45 POSLE PODNE
Ne uzimaj moje komentare pri srcu, jednostavo ako želiš biti napredniji moraš srediti neke greške.

1. Riječ 'dinamicno' za ovo je previše
2. #pragma tabsize 0 ti NE treba, sredi svoj kod.
3. Koristi IZCMD
4. Koristiš parametre u komadi i ako ti nisu potrebni

- Bolex_
Da u pravu si, tabsize mi je bilo potrebno, pa sam posle to hteo skloniti i zaboravio :D

IZCMD, sve jedno je, hvala na savetu :D

Da u pravu si za parametre, zaboravio sam skroz i njih da sklonim :D Hvala na savetima i misljenju, kao sto sam rekao, u 3 ujutru je radjeno, tako da sam puno stvari zaboravio da sklonim sto mi nije trebalo :D

EDIT:

[pawn]
f(clickedid == PrikoliceTD[ 9 ]) { Veh[ KreiranePrikolice+1 ] = CreateVehicle(450, X,Y,Z,A, 1, 1, -1);  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosX ] = X;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosY ] = Y;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosZ ] = Z;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ RotZ ] = A;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ pModel ] = 450; SavePrikolica(Veh[ KreiranePrikolice+1 ]); }
    else if(clickedid == PrikoliceTD[ 11 ]) { Veh[ KreiranePrikolice+1 ] = CreateVehicle(584, X,Y,Z,A, 1, 1, -1);  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosX ] = X;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosY ] = Y;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosZ ] = Z;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ RotZ ] = A;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ pModel ] = 584; SavePrikolica(Veh[ KreiranePrikolice+1 ]); }
    else if(clickedid == PrikoliceTD[ 13 ]) { Veh[ KreiranePrikolice+1 ] = CreateVehicle(591, X,Y,Z,A, 1, 1, -1);  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosX ] = X;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosY ] = Y;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosZ ] = Z;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ RotZ ] = A;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ pModel ] = 591; SavePrikolica(Veh[ KreiranePrikolice+1 ]); }
    else if(clickedid == PrikoliceTD[ 15 ]) { Veh[ KreiranePrikolice+1 ] = CreateVehicle(606, X,Y,Z,A, 1, 1, -1);  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosX ] = X;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosY ] = Y;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosZ ] = Z;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ RotZ ] = A;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ pModel ] = 606; SavePrikolica(Veh[ KreiranePrikolice+1 ]); }
    else if(clickedid == PrikoliceTD[ 18 ]) { Veh[ KreiranePrikolice+1 ] = CreateVehicle(607, X,Y,Z,A, 1, 1, -1);  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosX ] = X;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosY ] = Y;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosZ ] = Z;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ RotZ ] = A;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ pModel ] = 607; SavePrikolica(Veh[ KreiranePrikolice+1 ]); }
    else if(clickedid == PrikoliceTD[ 19 ]) { Veh[ KreiranePrikolice+1 ] = CreateVehicle(611, X,Y,Z,A, 1, 1, -1);  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosX ] = X;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosY ] = Y;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ PosZ ] = Z;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ RotZ ] = A;  PrikolicaInfo[ Veh[ KreiranePrikolice+1 ] ][ pModel ] = 611; SavePrikolica(Veh[ KreiranePrikolice+1 ]); }[/pawn]To je sve u 6 linija, da me ne bi za to krivili :D nije moglo stati u pastebin pa zato :D
Poslednja Izmena: Januar 07, 2018, 12:11:46 POSLE PODNE od 𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊𝕔𝕣𝕚𝕡𝕥

Facebook - Klik

Tooo brale moj, to se trazilo, mozel se za auto prikacit  :D Respect od mene
@Tema 10/10 brale mocno

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Odlično. :)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •