Oduzimanje poena problem

Započeo Joker Skripter, Decembar 24, 2017, 22:26:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: izvorni Athlone
Detaljan opis problema: Radim sistem donacije gdje npr ja ti dam poene u igrici i ti preko komande /donacije uzmes sebi nesto kao vip i automaski ti se seta ali treba da se oduzmu ti poeni medjutim meni nece, evo vam dole dio skripte.. to bi trebalo npr vip 1 kosta 3 KM a ti imas 10 KM i sad da ti oduzme novac normalno da ostane 7 KM..
Dio skripte:
            case 0: {
              if( PlayerInfo[ playerid ][ xVIPLevel ] == 0 ) {
            if( PlayerInfo[ playerid ][ xVIPLevel ] == 1 ) return GRESKA( playerid, "Vec imas VIP LEVEL 1!" );
            if( PlayerInfo[ playerid ][ xDonacije ] < 3 ) return GRESKA( playerid, "Nemate 3 KM da kupite Vip Level 1!" );
            PlayerInfo[ playerid ][ xVIPLevel ] = 1;
            DajIgracuDonacije( playerid, -3 ); //Probao sam nesto slicno kao sa novcem da oduzme
            SCM( playerid, -1, ""col_red"[OBAVIJEST]: "col_white"Kupili ste Vip Level 1! Cestitamo vam :)" );
            }
            }
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Sto jednostavno ne uradis ovo?
[pawn]
PlayerInfo[ playerid ][ xDonacije ] -= 3;
SavePlayer(playerid);
[/pawn]
Ovako ne znam da li ti je greska u DajIgracuDonacije jer ne vidim kod te funkcije.

stavio sam PlayerInfo[ playerid ][ xDonacije ] -= 3; umjesto DajIgracuDonacije( playerid, -3 ); i rijesio sam sad se oduzima, hvala i tebi u svakom slucaju

Prošlo 48h bez ikakvog odgovora na temu.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci