Menjanje boje TextDraw-a

Započeo Terza Lazarevic, Decembar 16, 2017, 01:47:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lepo samo msm da treba playertd da ne bi svima menjalo boje :D :p
Vandals Project OGC
[size=11.25pt]Vandals Project OGC[/size][/font]
[/color]

Citat: Skorpija poslato Decembar 16, 2017, 16:32:48 POSLE PODNE
Ako nisi pogledao kod nemoj da komentarišeš, player tdovi su..

Citat: Muma187_ poslato Decembar 16, 2017, 10:00:30 PRE PODNE
Citat: Akyz poslato Decembar 16, 2017, 02:57:07 PRE PODNE
Jos kad bi mi to ko znao postaviti :D
Čovjek vam napravi sve, samo da ubacite i vi tražite da vam još neko i ubaci... najbolje neka vam i napravi mod od 0 šta fali.. :')

Citat: CapponeX ッ poslato Decembar 16, 2017, 09:21:11 PRE PODNE
A zasto kopirate od drugih ne znate nesto svoje smislit ?
Cim je @DeitY napravio odma svi kradu ideje  :'(
@Tema 0/10 kad smislis nesto svoje bice 10-ka  8)
Na BExtazy-u 2014 je bilo da se mijenja ona zvjezdica svakih par sekundi tj. mijenja joj se boja u boje zastave Jugoslavije, poslije toga je na San Marinu bilo da se u donjem TDu mijenjaju one pločice kao u plavo-bijelu, pa Correlli uradio na Little Italy da se mijenja boja svaki put kad uÄ'eÅ¡ u vozilo jer nije bilo mnogo TDova, samo control panel vozila i brzinomjer, onda je doÅ¡la Skill Arena sa tom izmjenom, da li je joÅ¡ neko prije toga to radio nmp... ;) @CapponeX ッ
*edit, zaboravio sam i NooBot takoÄ'er ima tu kao sitnu izmjenu, svakih 30ak sekundi se izmjeni boja domene u TDovima tj. www.noobot.info, indentično je i kod mene na Abyss bilo samo Å¡to je kod mene svakih 1500ms tj 1.5sek

@rad: ma po običaju... dobro je. :D :-*
Taj sistem je postojao i prije BExtazya

Ima i jednostavniji način, skroz manje linija (kad ne racunamo td) a i moglo bi bolje, uvek moze bolje, gj

Citat: Skorpija poslato Decembar 16, 2017, 16:32:48 POSLE PODNE
e problem je foreachom pokazati svima td, ee
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Čovjek vam napravi sve, samo da ubacite i vi tražite da vam još neko i ubaci... najbolje neka vam i napravi mod od 0 šta fali.. :')

Na BExtazy-u 2014 je bilo da se mijenja ona zvjezdica svakih par sekundi tj. mijenja joj se boja u boje zastave Jugoslavije, poslije toga je na San Marinu bilo da se u donjem TDu mijenjaju one pločice kao u plavo-bijelu, pa Correlli uradio na Little Italy da se mijenja boja svaki put kad uÄ'eÅ¡ u vozilo jer nije bilo mnogo TDova, samo control panel vozila i brzinomjer, onda je doÅ¡la Skill Arena sa tom izmjenom, da li je joÅ¡ neko prije toga to radio nmp... ;) @CapponeX ッ
*edit, zaboravio sam i NooBot takoÄ'er ima tu kao sitnu izmjenu, svakih 30ak sekundi se izmjeni boja domene u TDovima tj. www.noobot.info, indentično je i kod mene na Abyss bilo samo Å¡to je kod mene svakih 1500ms tj 1.5sek

Ne mozes osporit da smo prvi koji smo dali mogucnost igracu da bira koje boje vise voli...
Uglavnom nebitno je to jer bi to preporucio svakom serveru da uradi.

Samo je ruzno sto ne ostavi npr credit za ideju.

I da, moglo je sa manje koda ovo da prodje..

Kidas tebra  ??? Svaka cast

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: xᴜɴá´...ᴇʀ poslato Decembar 16, 2017, 17:22:57 POSLE PODNE

Ne mozes osporit da smo prvi koji smo dali mogucnost igracu da bira koje boje vise voli...

Koliko se sećam, ovo je Frank Bennet davno uradio na svom modu. To je prvo kod njega viÄ'eno, zatim dolazi tvoj server koji to isto radi jer se nekim igračima nije svidela neka boja pa hajde da promenimo. Naravno, credits za ideju ide njemu isto toliko koliko i vama. Ovaj kod sam pisao oko 02:** ne sećam se i na kraj pameti mi je bilo da stavim nekog od vas u creditse jer sam doÅ¡ao sam puta.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=117411.msg794561#msg794561 date=1513440476]
Taj sistem je postojao i prije BExtazya

Ima i jednostavniji način, skroz manje linija (kad ne racunamo td) a i moglo bi bolje, uvek moze bolje, gj

Zahvaljujem

Citat: xᴜɴá´...ᴇʀ poslato Decembar 16, 2017, 17:22:57 POSLE PODNE

Ja samo kažem da je i prije postajala kao promjena toga ali to je bilo po izboru skriptera, dok ste vi dali mogućnost da igrač sam bira tako da +rep za SA. :D

Odlicno posluzice mi
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]