Blokira login

Započeo #Stefke, Decembar 10, 2017, 16:14:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje:kad ubacim neku mapu na server compile sve bez gresaka, udjem na server on blokira odmah na loginu ne mozes da upises lozinku nista niti da klikces misom svs blokira.. Skripta je UP!
Komentar: hvala unapred! :)
[c

Taj problem se i meni desavao kada ubacim snow  filescriptu koju sam naso.
I nisam ga rijesio.

Resenje je vrlo prosto i jednostavno - Presao si limit createobject/removebuildingforplayer.

Citat: DeitY poslato Decembar 10, 2017, 16:39:16 POSLE PODNE
Resenje je vrlo prosto i jednostavno - Presao si limit createobject/removebuildingforplayer.
Maximalno removea za igraca je 1000(ako se ne varam) a za globalno nema(mislim), createobjecte u cdo
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Ne moze nikako da se pomeri taj limit ?
[c

Citat: #Stefke poslato Decembar 10, 2017, 17:14:33 POSLE PODNE
Ne moze nikako da se pomeri taj limit ?
ne, ima nacina sigurno samo ih ne znam :)
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Zna neko?? Neki  su rekli da uradim nesto sa crashdetect..
[c

Koju si mapu ubacio i gde daj mi kod
Srbija RolePlay v1 - uskoro

Ma bilo koja mapa.. dostignut je taj limit ali ne znam kako da da popravim to neko mi je reko da ima to veze sa crashdetectom
[c

Drugar daj mi kod gde si ubacio mapu, ima dosta šansi da si ti umesto OnGameModeInit mapu ubacio u OnPlayerConnect proveri to
Srbija RolePlay v1 - uskoro

Nisam sa marsa pao znam gde sam ubacio nemoj zezati ubacio sam gd esu sve mape mape su mi  pod OnGameModelnit.. znam valjda gde sam ubacio
[c

Ubaci crashdetect i posalji server log

Imam crashdetect include al opet a u server logu stalno izlazi " [debug] Run time erorr 20:"Invalid index parameter (bad entry point)""
[c

Imao sam i ja taj problem, sve createobject prebaci u createdynamicobject i radice ti, i ja koristim UP mod  i i mo sam taj problem :D
Amazing Gaming ~Bayside~
Owner & Developer

amazinggamingrp.e-gear.net:7737

Pa bas sam tvoju mapu onu ubacivao ona je sa createdynamicobject  i nece posle drugu neku nece nista
[c