Youtube

Započeo anderson87, Decembar 08, 2017, 01:56:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje: Da li ima neko YouTube converter mp3 fajlova tzv direct link ove sto sam probao ne rade im sajtovi
Komentar: Nemojte mi davati glupe odgovore kao sto su kiwi6 pls.
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Ja ti preporucujem da sam hostujes muziku, ako nemas svoj web, jednostavno uzmi neki free. Skini filezillu a zatim se povezi sa web hostingom te prebaci muziku koju zelis. Nakon toga idi na svoj web te ces tamo naci svoju muziku, pritisni na pesmu koju zelis I dobices URL.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Ako hoces direktno da konvertujes muziku sa yt u skriptu, onda ti treba neki web apli koji ce to uraditi tj. spremiti hotlink sa time. Sto znaci da ako ti uneses link u skripti on mora to da salje na web, kada web obrati da web posalje nazad. Ako nikada nisi radio sa http zahtevima, api i sl. predlazem ti da sam hostujes muziku.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Konvertuj neku muziku preko mp3 juice,zatim odes na onaj sajt balkanmp3.ba i uploaduj sebi,ako sam te dobro shvatio sta hoces.