â—„ Glavni razgovor #34 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Decembar 05, 2017, 18:58:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Ima l' ko akaunt na Skill Areni da ne igra i da mu ne treba ?

#A.J.

Reko curi da ne možemo dalje, da je ostavljam, da neću da je zavlačim pa onda ostavim.. Javlja mi se 2 cura kaže nagutala se ova tableta, završila u bolnici i ostala srećom živa.. Jbt, pa zar ja tako utičem, da se cure zbog mene moraju ubijat.. Nikad neću razumit osobe koje se režu zbog neke druge osobe ili piju tablete pa useru sebi život..

Jedan od PC-ova, vrijeme za restart,  :'(
Software Developer

Da li neko moze da mi kaze do cega je problem,znaci odem na youtube pustim neki video nece da mi ucita u 720p i jako sporo ucitava negde izmedju 1000kbs i 2000kbs a brzina interneta mi je 40mb/s  :'( :'( (a sve ostale stranice mi ucitava super)?

Citat: TerzicY poslato Januar 12, 2018, 12:41:35 POSLE PODNE
Sta je bilo sa tim srv?

Zatvoren jednostavno, a mod smatram dobrim, ne sto sam ja radio, nego je skroz dinamican i ima dosta unikatnih stvari
Ja igram na YUBu i cisto sumnjam da cu otici na servera ikako, svi ste dobrodosli tu heh
Poslednja Izmena: Januar 13, 2018, 00:22:11 PRE PODNE od Slade

Citat: Ino42O poslato Januar 12, 2018, 23:50:28 POSLE PODNE

Nemoj ga vise silovati :'(
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Ino42O poslato Januar 12, 2018, 23:50:28 POSLE PODNE

Rip 46 dana

Nije sve u cijeni auau rip i7-7700K
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

@Softic treba li jos nesto pasti na server? Pitam cemu te ..... on kaze vredjanje.
https://imgur.com/a/p0JT7
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=117030.msg806832#msg806832 date=1515846705]
Rip 46 dana

Nije sve u cijeni auau rip i7-7700K

Dap, kada sam ga uzimao bio je 410â,¬
U drugome imam isto i5 u trecem i7 u jednome i3.. Svi su dobri jer ih ne koristim za gaming tako da ne treba nesto brutalno svejedno

Rip 46 dana
Odkad sam se preselio zadnji put
Poslednja Izmena: Januar 13, 2018, 15:02:33 POSLE PODNE od Ino42O
Software Developer

@Łuk@ , što kažeš da poradim na (http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=112796.0 ) i ubacim u MySQL (R41-4).

Od vlastitoga servera mrsko mi da radim od 0 basic mod i ako sam dosta toga uradio.
Poslednja Izmena: Januar 13, 2018, 16:33:13 POSLE PODNE od Bolex_
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Januar 13, 2018, 16:32:05 POSLE PODNE
@Łuk@ , što kažeš da poradim na (http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=112796.0 ) i ubacim u MySQL (R41-4).

Od vlastitoga servera mrsko mi da radim od 0 basic mod i ako sam dosta toga uradio.
Lakse ti je da radis od 0 ako vec hoces u MySQLu nego da ovako iz INIja u MySQL, iskreno ti preporucujem da ostavis samp, uci c++, html, css, javu, nego sampa da igras, jest da me to nisi pitao za ovo sto sam ti rekao, ali to ti preporucujem, ovo sto radis je cisto gubljenje vremena, ako vec imas vremena uci nesto :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

da li moze ovo da pokrene gta 5

ram: 6gb
processor: Processor Q9500 Quad Core 4x 2.83GHz/6M/1333FSB
graficka: nvidia geforce gt430 1gb hdmi dx11

ako moze na kojimn postavkama i koliko cu imati fps? hvala

inace pozz svima sta se radi kekeke