â—„ Glavni razgovor #34 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Decembar 05, 2017, 18:58:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Da li može na UFC 2 i 3 (playstation 4) da se igra 1v1 onako obični fight znači ne online ako me razumijete, hoću sa frendom kod mene pa da znam da li da kupujem igru xd

#A.J.

Momci, sretna NG, nisam mogo prije, malo sam se napio, sjedio do ujutro u 6, malo je falilo da izleti sperma u nečiju pussy, sreća izmako sam se na vrijeme.. Kako je kod vas bilo ? :D

Citat: Captain Foux poslato Januar 01, 2018, 19:57:05 POSLE PODNE
Momci, sretna NG, nisam mogo prije, malo sam se napio, sjedio do ujutro u 6, malo je falilo da izleti sperma u nečiju pussy, sreća izmako sam se na vrijeme.. Kako je kod vas bilo ? :D

Isti slucaj malo je falilo :P, sjedio do 8 bio u svojoj kuci ( stara i stari nisu tu ), probudio se u 2-3h takoÄ'er sretna nova godina.

#A.J.

Citat: Sploxs poslato Januar 01, 2018, 20:11:58 POSLE PODNE
Isti slucaj malo je falilo :P, sjedio do 8 bio u svojoj kuci ( stara i stari nisu tu ), probudio se u 2-3h takoÄ'er sretna nova godina.
Ja usto u 6 popio čaj otišo kući svojoj u 9:35 i spavo do 18h heej mama, glava natekla ko u bumbara, al najgore što sam se ljubio cijelo vrijeme, aaj svega bilo. :D

Citat: Captain Foux poslato Januar 01, 2018, 20:14:30 POSLE PODNE
Ja usto u 6 popio čaj otišo kući svojoj u 9:35 i spavo do 18h heej mama, glava natekla ko u bumbara, al najgore što sam se ljubio cijelo vrijeme, aaj svega bilo. :D

hajjjj samo jako :D men zao dzekija sto su mi porazbijali po kuci xD 2 boce razbili debili

#A.J.

Citat: Sploxs poslato Januar 01, 2018, 20:31:01 POSLE PODNE
hajjjj samo jako :D men zao dzekija sto su mi porazbijali po kuci xD 2 boce razbili debili
Å uti ja nisam niÅ¡ta razbio, samo se valjo, sad po kauču sad po podu, guro ruke dole.. Aaj ludnica žeÄ'ća buraz, nikad bolju NG nisam proslavio. :D

Å ta ima raja, sretna nova svima, kasnim ko plata u BIH,al a'j nema veze.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

#A.J.

Citat: Eldinâ,,¢ poslato Januar 01, 2018, 20:35:03 POSLE PODNE
Å ta ima raja, sretna nova svima, kasnim ko plata u BIH,al a'j nema veze.
Kakav sam kući doš'o, dobro je, isfatala me cura, a i ja nju bgm, heej mama, pa ovo neću nikad zaboravit', jebo majku jes' dobar filing kad ti neko drugi drka. :D

Hvala takodje buraz
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Imam pitanje
Kako da stavim pa mi u licnom potpisu bude gif ili slika

Citat: llDzonill poslato Januar 01, 2018, 23:06:33 POSLE PODNE
Imam pitanje
Kako da stavim pa mi u licnom potpisu bude gif ili slika
Idi na imgur.com te tamo uploaduj neku sliku, zatim kada se uploaduje desni klik na tu sliku zatim "Copy image adress".
Nakon toga Profil > Podesavanja vezana za profil > Potpis.
Tu ubaci taj link slike u ovom formatu [ img ] [ /img ] (Spoji [ img]
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: XXXRLX poslato Januar 01, 2018, 19:45:49 POSLE PODNE
Da li može na UFC 2 i 3 (playstation 4) da se igra 1v1 onako obični fight znači ne online ako me razumijete, hoću sa frendom kod mene pa da znam da li da kupujem igru xd

Šta bi trebalo ovo značiti?
https://ibb.co/i4timbti
@C. Loux  valjda si mu ti napisao wtf. :D