â—„ Glavni razgovor #34 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Decembar 05, 2017, 18:58:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

kakav ovaj adr1 kod ima, mi jos ostali u proslosti..
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=117030.msg798042#msg798042 date=1514242831]
00:00 jel to mislis na mene picoo   :D :D

Citat: TheVinny poslato Decembar 26, 2017, 00:03:13 PRE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=117030.msg798042#msg798042 date=1514242831]
00:00 jel to mislis na mene picoo   :D :D
mja :P

zna neko ovdje nesto oko sqla

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=117030.msg798053#msg798053 date=1514248253]
@Butigan.MySql msm da on nesto zna, opet nisam siguran
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=117030.msg798006#msg798006 date=1514236732]
Citat: SlavicBeast poslato Decembar 25, 2017, 21:23:07 POSLE PODNE
Ukoliko nastavite sa diskutovanjem o religiji, moci cete da kucate tek 2019.
Pa imamo pravo da iznesemo nase misljenje

Sa učiteljicom u  Å¡koli pa iznosi koliko ti volja
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Je l' zainteresovan neko ko se razume u PHP da "oživi" jednu html kontakt formu, poslacu mu kod, samo da sklopi php dokument koji će da Å¡alje to na odreÄ'eni mejl?
Graphic & Web Designer

Citat: SolidSnake poslato Decembar 25, 2017, 10:54:56 PRE PODNE
Citat: Muma187_ poslato Decembar 25, 2017, 00:54:43 PRE PODNE
Citat: SolidSnake poslato Decembar 24, 2017, 18:46:39 POSLE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Decembar 24, 2017, 18:40:56 POSLE PODNE
Citat: SolidSnake poslato Decembar 24, 2017, 18:36:15 POSLE PODNE
Citat: Muma187_ poslato Decembar 24, 2017, 10:03:51 PRE PODNE
Ojj spasavajte me od 2 zene koje pricaju o vjeri, koja tu kolicina gluposti ima jebem ti sunce...
Žalosno je što ljudima ne smetaju bludnice koje se svakodnevno pojavljuju po medijima, ne smeta im sve veći broj kriminalaca, narkomana i ostale bagre. A kada čovjek priča o onome što je dobro, o poštenju i o moralu onda je to "zaostalost", "glupost" itd.
Jesi l' čuo za ateizam ? Nevjerstvo u Boga i natprirodne stvari.. ?
Ja sam musliman i vjerujem u Boga (Allaha), a Muma je ateista, ne vjeruje, što ne znači da je 'zaostao'..
Nije stvar u tome Å¡to je on ateista. Problem je u tome Å¡to on vrijeÄ'a ljude koji vjeruju i za vjeru kaže da je glupost.
Uostalom vjera nas može samo naučiti da budemo bolji ljudi i sigurno nas neće nićemu lošem naučiti.
aj ne seri pls i ne prosipaj mi pricu o nekom postenju
tebi ako je vjera i neki tamo "bog" potreban da budes bolji covjek onda si stvarno los covjek, samo glumis tkd zz...
Baj d vej, da, ismijavam "bogove" i "vjere" i?

Da imam neki pc ili laptop rado bih ti malo pricao o tvojoj vjeri i ateizmu ali ovako sjebano pisati preko fona
Istinski vjernici su divni ljudi, a za ateiste to ne mogu reći. Ako je vjera "glupost" šta je onda ateizam? Vjerovanje da iz ničeg može nastati nešto?
Ako želiš da nastavimo debatu dat ću ti mail pa da razgovaramo ko civilizirani ljudi bez nekulture i primitivizma.

jesu, kao i mnogi ateisti..
Ti si ovim opisao vaÅ¡eg "boga", vjerovanje da je neki maÄ'ioničar sve stvorio i upravlja svačim?
Ma samo pucaj ovdje, i ne koristim mail..

"Atheism?
You mean having balls to deal with the harsh realities of life without the need to believe in magic?"

Čovjek je stvorio nekog boga u glavi kojem mora da se moli i koji je u njegovim očima dobar, plemenit, seksi i tkd :-P

Samo ne znam zašto kada god se nešto dobro desi zahvaljuje nekom bogu.. imao sudar i spasio ga airbag i kaže " hvala bogu što me spasio..", zahvali se nekom mašincu što je napravio taj airbag..

Moram pronaći par citata od Nikole Tesle pošto je on bio ateista ali ipak ko je taj lik da priča uopšte, samo je najveće svjetsko čudo napravio.. :')

"Neću da vjerujem, hoću da znam."

Kako da napravim da izgleda frm ovako
http://prntscr.com/hsf084
Jer ja imam zone99 i mogu pdfove da napravim, ali ispadaju kao na ovaj frm, kako napraviti ovako kao sa slike
BETA TEST IP : 94.23.208.199:9547
Fort Balkan RPG/DM
-----------------------------------------------------------------------------------
• Forum: www.fort-balkan.byethost9.com
• IP Servera: Uskoro
• Više o serveru: Work In PRogress
-----------------------------------------------------------------------------------
* Otvorenje foruma je 1. DECEMBRA u 19:00h !

Jel se ovo meni nesto cini ili sto vise povecam postavke u Battlefieldu 3 imam vise fpsa? Postavim sve na low dobijem 13-15fps-a.
Teksturu postavim na high i jos nesto na ultra dobijem 20-25fps-a. Ipak je dobra ova radeon hd5450, posto sam u pocetku mislio da je losa xD. EA definitivno ima zakonsku optimizaciju.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Nek sam se vratio na Win 7, volim neg hljeba se najest.

Citat: [EG] poslato Decembar 26, 2017, 13:26:19 POSLE PODNE
Kako da napravim da izgleda frm ovako
http://prntscr.com/hsf084
Jer ja imam zone99 i mogu pdfove da napravim, ali ispadaju kao na ovaj frm, kako napraviti ovako kao sa slike

Ostavi se mog foruma haha  :D

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=117030.msg798053#msg798053 date=1514248253]

O čemu je riječ ?
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Muma187_ poslato Decembar 26, 2017, 13:01:43 POSLE PODNE
Citat: SolidSnake poslato Decembar 25, 2017, 10:54:56 PRE PODNE
Citat: Muma187_ poslato Decembar 25, 2017, 00:54:43 PRE PODNE
Citat: SolidSnake poslato Decembar 24, 2017, 18:46:39 POSLE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Decembar 24, 2017, 18:40:56 POSLE PODNE
Citat: SolidSnake poslato Decembar 24, 2017, 18:36:15 POSLE PODNE
Citat: Muma187_ poslato Decembar 24, 2017, 10:03:51 PRE PODNE
Ojj spasavajte me od 2 zene koje pricaju o vjeri, koja tu kolicina gluposti ima jebem ti sunce...
Žalosno je što ljudima ne smetaju bludnice koje se svakodnevno pojavljuju po medijima, ne smeta im sve veći broj kriminalaca, narkomana i ostale bagre. A kada čovjek priča o onome što je dobro, o poštenju i o moralu onda je to "zaostalost", "glupost" itd.
Jesi l' čuo za ateizam ? Nevjerstvo u Boga i natprirodne stvari.. ?
Ja sam musliman i vjerujem u Boga (Allaha), a Muma je ateista, ne vjeruje, što ne znači da je 'zaostao'..
Nije stvar u tome Å¡to je on ateista. Problem je u tome Å¡to on vrijeÄ'a ljude koji vjeruju i za vjeru kaže da je glupost.
Uostalom vjera nas može samo naučiti da budemo bolji ljudi i sigurno nas neće nićemu lošem naučiti.
aj ne seri pls i ne prosipaj mi pricu o nekom postenju
tebi ako je vjera i neki tamo "bog" potreban da budes bolji covjek onda si stvarno los covjek, samo glumis tkd zz...
Baj d vej, da, ismijavam "bogove" i "vjere" i?

Da imam neki pc ili laptop rado bih ti malo pricao o tvojoj vjeri i ateizmu ali ovako sjebano pisati preko fona
Istinski vjernici su divni ljudi, a za ateiste to ne mogu reći. Ako je vjera "glupost" šta je onda ateizam? Vjerovanje da iz ničeg može nastati nešto?
Ako želiš da nastavimo debatu dat ću ti mail pa da razgovaramo ko civilizirani ljudi bez nekulture i primitivizma.

jesu, kao i mnogi ateisti..
Ti si ovim opisao vaÅ¡eg "boga", vjerovanje da je neki maÄ'ioničar sve stvorio i upravlja svačim?
Ma samo pucaj ovdje, i ne koristim mail..

"Atheism?
You mean having balls to deal with the harsh realities of life without the need to believe in magic?"

Čovjek je stvorio nekog boga u glavi kojem mora da se moli i koji je u njegovim očima dobar, plemenit, seksi i tkd :-P

Samo ne znam zašto kada god se nešto dobro desi zahvaljuje nekom bogu.. imao sudar i spasio ga airbag i kaže " hvala bogu što me spasio..", zahvali se nekom mašincu što je napravio taj airbag..

Moram pronaći par citata od Nikole Tesle pošto je on bio ateista ali ipak ko je taj lik da priča uopšte, samo je najveće svjetsko čudo napravio.. :')

"Neću da vjerujem, hoću da znam."
Upravo,svako ima pravo da vjeruje ili ne! Ta razlika ne treba biti stvar zbog koje bi nekoga mrzili,dvije su vrste ljudi: Dobri i Loši!!!