â—„ Glavni razgovor #34 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Decembar 05, 2017, 18:58:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

šta je ovo, nekome se povećali postovi wtf se dešava?
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Eldin ッ poslato Decembar 07, 2017, 21:22:03 POSLE PODNE
šta je ovo, nekome se povećali postovi wtf se dešava?

to su ti postovi sto si pisao u proslom gl ( ja msm )

Citat: milfman poslato Decembar 07, 2017, 18:23:11 POSLE PODNE
Citat: King2 poslato Decembar 07, 2017, 16:20:04 POSLE PODNE
inc nemoj te mislit da se sad nekom uvlacim u supak ali gledam svoje neke stare postove i stvarno ocu da se zahvalim ljudima koji su aj na neki nacin kazem pomogli da udjem u taj dio zajednice BS-a a ti ljudi su @Muma187_ , @anDro_ @Maxwellâ,,¢  i @milfman stvarno imam jebeno veliki respekt prema tim ljudima i da nije njih ne bi ni mene bilo ovdje bez njihove pomoci koliko mi je muma i pomogao kad sam bio u skripcu kod nekih skripti te koliko mi je andro uljepsao dan kad sam se nasao na njegovoj respekt listi poslje je bilo zezancija i ostalo,maxwell da ne pricam koliko je covjek bio dobar da kad je bio cak pod dejstvom alkohola da je pomogao da namjestim tajmere za tadasnju Instituciju Gaming,milfman brat moj zna svee da nije njegovih radova iz web desinga ja bi svoje znanje o webu mogao macku o rep da okacim i stvarno da nije njih nebi bilo ni mene ovde i hvala vam za to najjaci ste :D
@King2  :-* <3
Drago mi je da sam naisao na ovako dobru ekipu.

Voli vas cika milfman  ;)
TakoÄ'er, ne žalim ni minute od ova 54 dana provedena na forumu, stvarno upoznao sam mnogo dobrih likova, a to su ovi Å¡to su na listi prijatelja. :)
Citat: Muma187_ poslato Decembar 07, 2017, 11:51:28 PRE PODNE
a Å¡to ih se nakupilo :P
buddies mm <3

Citat: Muma187_ poslato Decembar 07, 2017, 21:50:54 POSLE PODNE
inc nemoj te mislit da se sad nekom uvlacim u supak ali gledam svoje neke stare postove i stvarno ocu da se zahvalim ljudima koji su aj na neki nacin kazem pomogli da udjem u taj dio zajednice BS-a a ti ljudi su @Muma187_ , @anDro_ @Maxwellâ,,¢  i @milfman stvarno imam jebeno veliki respekt prema tim ljudima i da nije njih ne bi ni mene bilo ovdje bez njihove pomoci koliko mi je muma i pomogao kad sam bio u skripcu kod nekih skripti te koliko mi je andro uljepsao dan kad sam se nasao na njegovoj respekt listi poslje je bilo zezancija i ostalo,maxwell da ne pricam koliko je covjek bio dobar da kad je bio cak pod dejstvom alkohola da je pomogao da namjestim tajmere za tadasnju Instituciju Gaming,milfman brat moj zna svee da nije njegovih radova iz web desinga ja bi svoje znanje o webu mogao macku o rep da okacim i stvarno da nije njih nebi bilo ni mene ovde i hvala vam za to najjaci ste :D

TakoÄ'er, ne žalim ni minute od ova 54 dana provedena na forumu, stvarno upoznao sam mnogo dobrih likova, a to su ovi Å¡to su na listi prijatelja. :)
buddies mm <3

A mene ko jebe a? :(

Citat: Eldin ッ poslato Decembar 07, 2017, 21:58:56 POSLE PODNE
Citat: Muma187_ poslato Decembar 07, 2017, 21:50:54 POSLE PODNE

buddies mm <3

A mene ko jebe a? :(
Ima vas još par koje uvijek zaboravim dodati, jednostavno zaboravi se pored svih obaveza. :D
Eto dodao sam te mmm

#A.J.

Momci hvala vam, btw. @Andrijevic Nema veze Å¡to si otvorio, ne ljutim se. :D
@SlavicBeast Je l' opet forum baga, dobio sam dojavu da su se izgubljeni postovi vratili ?
Poslednja Izmena: Decembar 07, 2017, 22:13:20 POSLE PODNE od Captain Foux

Ne vjeruje mi da je imao 4120 postova, vidili ste i sami da?
@Captain Foux

#A.J.

@Muma187_ @anDro_ gledajte ovo brace
mislim nije meni sad toliko ni stalo, gotov i imam 4k postova, ali forum baga u tri materine

@SlavicBeast @Cadilab

Citat: Captain Foux poslato Decembar 07, 2017, 22:10:33 POSLE PODNE
@SlavicBeast Je l' opet forum baga, dobio sam dojavu da su se izgubljeni postovi vratili ?
ja msm da nisu jer ja bih imao oko 1320 postova
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

@Muma187_ NEMOJ DA TI ISPADNU OÄŒI HAHAHAHAHAHAAHA

Citat: Captain Foux poslato Decembar 07, 2017, 22:15:22 POSLE PODNE
mislim nije meni sad toliko ni stalo, gotov i imam 4k postova, ali forum baga u tri materine

@SlavicBeast @Cadilab
Ma ja ba, pasteujes nesto sjebe i font i size i sve..

Citat: Captain Foux poslato Decembar 07, 2017, 22:10:33 POSLE PODNE
Jes', imao sam i ja 8600 i kusur xDD

Citat: Captain Foux poslato Decembar 07, 2017, 22:15:22 POSLE PODNE

@SlavicBeast @Cadilab
tjt hahahahah

Citat: Eldin ッ poslato Decembar 07, 2017, 22:15:55 POSLE PODNE
@Muma187_ NEMOJ DA TI ISPADNU OÄŒI HAHAHAHAHAHAAHA

svršit ću

Citat: Captain Foux poslato Decembar 07, 2017, 22:24:20 POSLE PODNE
Hejjj, jesam sjebo obrvu...

fegetiću