You Are banned from the server

Započeo SrleX, Novembar 21, 2017, 13:10:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

eh ovako kad god udjem i neki srw svuda mi pise kao da sam banovan  ono You Are banned from the server i kad stisnem tab svuda pise ime servera SA-MP probao sam i na nasim serverima i na drugim probao sam da deinst samp ruter da restartujem sad nzm dal je do citeva imam wh i kproject i imam sobeit odavno jos nis nisam skoro ubacivao ako moze neka pomoc mlm vas
Poslednja Izmena: Novembar 21, 2017, 13:12:28 POSLE PODNE od SrleX

Al nije mi to pojenta ako moze ovo nekako da se resi bez vpn jel onda da bi igrao samp moram skidati vpn onda mi internet slabije radi

ev probao sam sad i sa VPN-om i nece opet pise da sam banovan moze neko da mi pomogne ak treba i platicu samo da resim prob

Citat: SrleX poslato Novembar 21, 2017, 20:43:35 POSLE PODNE
ev probao sam sad i sa VPN-om i nece opet pise da sam banovan moze neko da mi pomogne ak treba i platicu samo da resim prob

REINSTALIRAJ SAMP 100% SI IMAO NEKIH MODOVA ILI REINSTALIRAJ CEO SA.
/\

Glupi ljudi, spusti firewall u ruter configu (Default gateway uneses i tu su settings)

Citat: Nexy AG poslato Novembar 21, 2017, 20:46:02 POSLE PODNE
Glupi ljudi, spusti firewall u ruter configu (Default gateway uneses i tu su settings)
mozes da mi pojasnis kako i sta posto se nerazumem bas u to

Jesi li pokusavao reinstalirati gta sa? Nisam slican problem imao nikada. Verovatno ti je do nekih citova.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Novembar 22, 2017, 14:57:05 POSLE PODNE
Jesi li pokusavao reinstalirati gta sa? Nisam slican problem imao nikada. Verovatno ti je do nekih citova.
sacu probati al neverujem da je do citeva jel te citeve sto imam imam ih odavno