[POMOC]Pawn mi baguje

Započeo Zerde Pawn, Novembar 20, 2017, 18:47:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Pawn
Detaljan opis problema: Pa ovako uklucim mod i idem nesto editujem ovo ono i zad idem compile i zabaguje mi pojavi se ono belo i samo stoi tako neznam kako resit ovo probo sam promenit pawn na drugim modovima sve radi al na ovog moj ne radi (izvinite zbog los srpskok iz makedonije sam )
Dio skripte:Pawn
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): https://imgur.com/a/92MVA
Poslednja Izmena: Novembar 20, 2017, 18:52:39 POSLE PODNE od Zerde Pawn

VLASNIK SERVERA

Edituj mod, i startuj compile, i čekaj neko vreme, i nemoj koristiti kompjuter, samo ga ostavi da compaile, to se deÅ¡avalo mom drugu, poÅ¡to je mod bio veliki, a on imao slab komp, pa sam pokuÅ¡avao da mu pomognem, i jedino je tako radilo. Ako idalje ne radi napiÅ¡i. Pozdrav!  :)

Stavi Pomoć po formularu, inače će ti lockat temu. :)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

ma velik kod pa mu treba da kompajla duze

Citat: [GL] Eldin poslato Novembar 20, 2017, 19:26:02 POSLE PODNE
Stavi Pomoć po formularu, inače će ti lockat temu. :)

Ovu pravilu sam nasao nemoj lock molim te

VLASNIK SERVERA

Citat: Horell poslato Novembar 20, 2017, 19:19:32 POSLE PODNE
Edituj mod, i startuj compile, i čekaj neko vreme, i nemoj koristiti kompjuter, samo ga ostavi da compaile, to se deÅ¡avalo mom drugu, poÅ¡to je mod bio veliki, a on imao slab komp, pa sam pokuÅ¡avao da mu pomognem, i jedino je tako radilo. Ako idalje ne radi napiÅ¡i. Pozdrav!  :)
Hvala brate probacu :D

VLASNIK SERVERA

Citat: Horell poslato Novembar 20, 2017, 19:19:32 POSLE PODNE

Mod ima 66154 Linija a ja imam na kompu koj skriptam 2gb rama i pentium procesor sta mislis do to da je ? i otprilika kolko vreme ce da bude compile?

VLASNIK SERVERA

Jbg ne radi brate ostavio sam ga na compile pola sata nece da radi   :'(  :'(  :'(  :'(

VLASNIK SERVERA

Imaš negdje prevelik format, znači traži formatiranje stringa koje si radio, uglavnom tako je u dialozima kad staviš 500 opcija sa bojama u jedan format, neće da kompajla.

Mislim da znam do sta je dodao sam novu boju na modu to je bila zelena ali obrisao sam je i ponovo ne radi pomoc ??

VLASNIK SERVERA

Citat: Slade poslato Novembar 20, 2017, 23:34:56 POSLE PODNE
Imaš negdje prevelik format, znači traži formatiranje stringa koje si radio, uglavnom tako je u dialozima kad staviš 500 opcija sa bojama u jedan format, neće da kompajla.

Jel mozes mi objasnis kako formatiras stringa ?

VLASNIK SERVERA

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_ ☢ poslato Novembar 21, 2017, 00:07:17 PRE PODNE
linija ti ne smije biti duza od 512 (ili nesto vise nz tacno) karaktera
I kako ja to da proverim ?

VLASNIK SERVERA

Citat: Zerde Pawn poslato Novembar 21, 2017, 00:10:03 PRE PODNE
Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_ ☢ poslato Novembar 21, 2017, 00:07:17 PRE PODNE
linija ti ne smije biti duza od 512 (ili nesto vise nz tacno) karaktera
I kako ja to da proverim ?
Na desnom uglu (dole) imas "Col" to ti je duzina karaktera.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..