[POMOC]error kad otvaram map editor u MTA

Započeo YellaDude, Avgust 22, 2010, 02:43:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ljudi ja dok ocu uc u map editor u MTA SA, onda mi izbaci ovakav error:

Ljudi dali mi itko moze pomoci i ako da nek pomogne, HITNO TREBAM POMOC!!!
P.S. - ako sam krivo postao ispricavam se, premjestite temu ako je na krivom mjestu jer nezz kamo da je stavim osim ovdje.
Poslednja Izmena: Avgust 22, 2010, 02:45:24 PRE PODNE od Igor_Nel
//

Verovatno zato što imaš neke modove instalirane u GTA.

Potrebno je da izbrišeš te modove, ili ukoliko to nije moguće, trebaš da zameniš gta3.img ili da reinstaliraš igru.

gta3.img - http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11374.0

HAH, ja sam ovo vec imo sa modovima, MTA SA mi je prije radilo sa modovima, ali kad sam probo noviju verziju inst (uninst ovu star pa inst novu) nova mi vise nece, nzn zass je prije radilo ako su u pitanju modovi
//

Zato što je bila stara verzija. Nova verovatno ne podržava modove.

OMG OMG OMG OMG cim udjes u mta i otvori ti se ona lista za birat gdje imas u listi i map editor..stnisni F12  da iskljucis sobeit jer mta neradi sa sobeitom

1. Krivi podforum, premješteno u pravi.
2. Ako koristis Windows 7 ili Vistu pokreni MTA kao administrator i raditi ce
3. Ako ni korak iza ne radi skini s MTA stranice sve one .cfg ove ciste i stavi ih u data folder. Ako treba mogu ti upload.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

DeFox, ja uopce nemam inst sobeit (imo sam dok me nisu s jednog servera banali pa sam naucio lekciju...), a ti LordShigi, mozes mi to upload plz? I da nemam windows 7 ni vistu! Imam windows xp.
E i mikec, probo sam izbrisat modove i opet neradi, nezz zas, dajte ljudi pomozite NMG nikako da udem unutra a ocu izradivat jbn mape!!!

Dobro ljudi, naso sam odgovor, radi sve vec dulje vrijeme, ko moze nek locka ovu temu
Poslednja Izmena: Avgust 29, 2010, 11:48:25 PRE PODNE od Igor_Nel
//