Promoter referral sistem (pogledajte)

Započeo Łuk@, Novembar 13, 2017, 22:50:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Tip: IS
Slike ili Video: //
Opis i dodatne informacije:
Citat: ŦΛЯΞ poslato Novembar 13, 2017, 18:39:20 POSLE PODNE
Vaša ideja: Promoter Referal
Detaljno opisano:Ovako.. Kada nekome setujes promotera on dobije svoj referal kod... i kada reklamira upise svoj kod u reklamu ili da ga igracu.. promoter ima svoj /vflist i tu ima listu igraca koji su se prijavili preko njega.. e pa sad se pitate koju korist ima igrac od toga i promoter. Igrac npr kad kuca /bonus i unese kod od nekog promotera dobije novcani iznos npr 50K.. A promoter dobija svake plate od svakog tog igraca koji se prijavio preko njegovog referala $500 i sada na primer ima 4 igraca koja su se prijavila preko njega i on dobije 2K od svakog tog. Sto promoter ima vise tih igraca koji su prijavljeni preko njega, on ima vecu platu
Smatram da bi ovo bilo mnogo korisno, ako si dobar promoter dobit ces vise para.. i npr moze se napraviti /top10promotera i tu ima lista tih 10 promotera koji imaju najvise prijavljenih igraca..
Na sličan način sam uradio, ako ima neka greska u kodu, ili da se nesto moze bolje srediti napisite u reply
Download link: https://pastebin.com/sp6hhZff
Credits: Tare za ideju
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

I dode igrac i upise /reff 0 i svi na srw koji nisu promoteri dobiju po jedan referral :)

#A.J.

Citat: #Sikora poslato Novembar 13, 2017, 23:18:48 POSLE PODNE
I dode igrac i upise /reff 0 i svi na srw koji nisu promoteri dobiju po jedan referral :)
HAHAHAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHA

To i ja gledam xd neka doda provjeru ako je 0 da izbaci neki k da nije promoter i slično

btw. lijepo odraÄ'eno, sviÄ'a mi se. :)

dodaju sebi provjere, to vecinski i nije moja stvar, mislio sam staviti provjeru za duzinu ali nism

ŦΛЯΞ odlicna ideja, Luka savrseno realizovano, naravno trebaju se tu dodati jos neke provere, ali nisu bitne. :)
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Nemoj shvatiti ovo smijanje kao pogrešno, smijem se ovom gore kako je napis'o hahahah. :D
@tema Odlično buraz, nemam sumnje u tebe. :)

Dobra stvar, dobar kod, al jedan nedostatak :D

Citat: Slade poslato Novembar 13, 2017, 23:53:19 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=116239.msg779435#msg779435 date=1510609643]
Citat: Bojan.amx poslato Novembar 13, 2017, 19:10:55 POSLE PODNE
Detaljno opisano:Ovako.. Kada nekome setujes promotera on dobije svoj referal kod... i kada reklamira upise svoj kod u reklamu ili da ga igracu.. promoter ima svoj /vflist i tu ima listu igraca koji su se prijavili preko njega.. e pa sad se pitate koju korist ima igrac od toga i promoter. Igrac npr kad kuca /bonus i unese kod od nekog promotera dobije novcani iznos npr 50K.. A promoter dobija svake plate od svakog tog igraca koji se prijavio preko njegovog referala $500 i sada na primer ima 4 igraca koja su se prijavila preko njega i on dobije 2K od svakog tog. Sto promoter ima vise tih igraca koji su prijavljeni preko njega, on ima vecu platu
Smatram da bi ovo bilo mnogo korisno, ako si dobar promoter dobit ces vise para.. i npr moze se napraviti /top10promotera i tu ima lista tih 10 promotera koji imaju najvise prijavljenih igraca..

Ovo je dobra ideja, moze nesto da se realizuje, ali da bonus bude tipa 10-15k, a za promotera 450$ dovoljno je, ako bude 100 igraca, taj promoter ce bude bogat odmah na pocetku servera, kada bi sagledali celu sitaciju prema ostalima igracima.
UraÄ'eno, valjda nema gresaka u kodu, ako ima, javite da ispravim
https://pastebin.com/sp6hhZff
dalje?

Taj reff sistem radi samo ako je i promoter online, i moze se vrlo lako abussat :D

Citat: Slade poslato Novembar 14, 2017, 10:16:51 PRE PODNE
Dobra stvar, dobar kod, al jedan nedostatak :D

Citat: Slade poslato Novembar 13, 2017, 23:53:19 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=116239.msg779435#msg779435 date=1510609643]
Citat: Bojan.amx poslato Novembar 13, 2017, 19:10:55 POSLE PODNE

Ovo je dobra ideja, moze nesto da se realizuje, ali da bonus bude tipa 10-15k, a za promotera 450$ dovoljno je, ako bude 100 igraca, taj promoter ce bude bogat odmah na pocetku servera, kada bi sagledali celu sitaciju prema ostalima igracima.
UraÄ'eno, valjda nema gresaka u kodu, ako ima, javite da ispravim
https://pastebin.com/sp6hhZff
dalje?

Taj reff sistem radi samo ako je i promoter online, i moze se vrlo lako abussat :D
Pa i poenta je koda da radi samo ako je promoter online, na koji nacin se moze abussat?

Citat: ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,, poslato Novembar 14, 2017, 13:11:57 POSLE PODNE
Zanimljivo
mm

Citat: Captain Foux poslato Novembar 14, 2017, 10:03:40 PRE PODNE
Nemoj shvatiti ovo smijanje kao pogrešno, smijem se ovom gore kako je napis'o hahahah. :D
@tema Odlično buraz, nemam sumnje u tebe. :)
ma znam, heh hvl

Citat: SejnurHD poslato Novembar 14, 2017, 08:03:24 PRE PODNE
ŦΛЯΞ odlicna ideja, Luka savrseno realizovano, naravno trebaju se tu dodati jos neke provere, ali nisu bitne. :)
svako sebi dodaje provjere za admine, ili sta vec kako hoce
Poslednja Izmena: Novembar 14, 2017, 14:05:04 POSLE PODNE od Łuk@

Ma haj, dobro je   ;)
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |