Ideje za skriptere

Započeo Łuk@, Novembar 13, 2017, 13:43:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: #ТHΞV1ЛЛΛϾHΛ_ poslato April 23, 2020, 00:53:12 PRE PODNE
Jel se moze napraviti da na textdrawu bude koja si organizacija i rank koji si ili ako nisi da pise niste u organizaciji? :D
Naravno  :D

Momci dajte neku dobru ideju za skriptu HITNO(posao,sistem,itd)

Evo jedna ideja za skriptere: Na primjer da napravite voice in game i da podjelite sa nama  :) ;)

Citat: KingArkYt poslato Maj 02, 2020, 13:45:29 POSLE PODNE
Evo jedna ideja za skriptere: Na primjer da napravite voice in game i da podjelite sa nama  :) ;)
to vec postoji samo treba znati ubaciti

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Kleo poslato Maj 02, 2020, 13:47:34 POSLE PODNE
to vec postoji samo treba znati ubaciti
Lol pa objasni nisam ja tolko pametan dobio sam link i imam folder al nista nije pawno nego sve nesto ubacit ovo ono nov sam

Ne znam zasto se toliko bakcete i jebete oko tog voice chata kad imate ts3 diskord a pored toga je zastario, to stvara samo probleme unutar moda etc.

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Kleo poslato Maj 02, 2020, 13:52:42 POSLE PODNE
Ne znam zasto se toliko bakcete i jebete oko tog voice chata kad imate ts3 diskord a pored toga je zastario, to stvara samo probleme unutar moda etc.
Bravo!

Evo jedna ideja: Napravite kao imanje da moras kupiti traktor i kombajn i da mozes onda orat sijat i brat psenicu kukuruz itd i onda to poslje mozes prodavat kao polje kupis onda traktor i te stvari i ond prodajes.

Citat: KingArkYt poslato Maj 04, 2020, 12:54:43 POSLE PODNE
Evo jedna ideja: Napravite kao imanje da moras kupiti traktor i kombajn i da mozes onda orat sijat i brat psenicu kukuruz itd i onda to poslje mozes prodavat kao polje kupis onda traktor i te stvari i ond prodajes.
Odlicna ideja   ;D

Ajde propali skripteri, napravite taj cos sistem :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

ima li ovde neko nesto da zna da me nauci po nesto jednostavno il samo glumite neke "developere" :D

Citat: Kova_Maps1 poslato Maj 06, 2020, 21:20:29 POSLE PODNE
ima li ovde neko nesto da zna da me nauci po nesto jednostavno il samo glumite neke "developere" :D

Glumimo i mapere malo  ;)
Es ist nicht alles Gold, was glänzt