â—„ Glavni razgovor #33 â–º

Započeo SlavicBeast, Novembar 09, 2017, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Slade poslato Novembar 25, 2017, 00:02:54 PRE PODNE
Hvala svima, neobazirem se ja na to, na openu nisam mogao prisustvovati, nazalost, s diktarom sam pricao i jedino posao haker uapravo ima bug koji sam slucajno jutros napravio, ostale poslove ne znate radit, on je radio sve i jedan prijavljeni posao i kaze da su ok svi osim hakera, a.i mod je testiran na 10 igraca, kao sto sam NL doveo u perfekciju dovest cu i ovaj
Ne kontam zasto likovi ocekuju od moda od nule da bude savrsen na pocetku? Btw de procitaj pm ako imas vremena.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Hvala svima, neobazirem se ja na to, na openu nisam mogao prisustvovati, nazalost, s diktarom sam pricao i jedino posao haker uapravo ima bug koji sam slucajno jutros napravio, ostale poslove ne znate radit, on je radio sve i jedan prijavljeni posao i kaze da su ok svi osim hakera, a.i mod je testiran na 10 igraca, kao sto sam NL doveo u perfekciju dovest cu i ovaj

Ne obaziri se na negativne komentare. Samo furaj sta si naumio, optimisticno, i uspeh ce da dodje sam. Srecno sa serverom.

VreÄ'aj me 3:)
- Jebem ti mater.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

ĐE SU MOJE PARE, ĐE SU MOJE GARE, HOĆEŠ LOVU, KOKU, DOP, HOĆEŠ MOŽDA JEDNO JARE

Citat: Muma420 poslato Novembar 25, 2017, 02:47:28 PRE PODNE
ĐE SU MOJE PARE, ĐE SU MOJE GARE, HOĆEŠ LOVU, KOKU, DOP, HOĆEŠ MOŽDA JEDNO JARE

Idi lezi

ja pokusam uzet picu iz motora pise mi predaleko ste od motora, ok (a doslovno sam po sata pokusavao)
Startuju event ja zavrsim prvi cekao 10min niko nije hteo da stopa event pa morao sam da se zavrsi, i kad se zavrsio niko nije hteo da nas tp nazad jer je zbagano..
Ima jos +200 bugova

treba mi morpich skino sam nov uverziju windows servera  ali nema morpich tamo i izaslo 10 erora  :'( :'( http://prntscr.com/hf0k5q  mod monte carlo kad kucam /aon nece komanda pise nepostojeca

Citat: Bengele poslato Novembar 25, 2017, 10:16:24 PRE PODNE
treba mi morpich skino sam nov uverziju windows servera  ali nema morpich tamo i izaslo 10 erora  :'( :'( http://prntscr.com/hf0k5q  mod monte carlo kad kucam /aon nece komanda pise nepostojeca
Pa dao sam ti link tamo
http://sampfiles.weebly.com/uploads/2/9/0/9/290921/morphinc.inc

@Nexy AG
:'( :'( :'( :'(
[pawn]C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(9) : error 017: undefined symbol "floatsqroot"
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(9) : warning 213: tag mismatch
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(26) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS"
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(28) : error 017: undefined symbol "IsPlayerConnected"
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(30) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS"
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(32) : error 017: undefined symbol "IsPlayerConnected"
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(40) : error 017: undefined symbol "IsPlayerConnected"
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(42) : error 017: undefined symbol "GetPlayerPos"
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(43) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(43) : error 017: undefined symbol "GetPlayerPos"
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(44) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(44) : warning 213: tag mismatch
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(46) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerNameTagForPlayer"
C:\Users\Sanel\Desktop\Monte Carlo RolePlay\pawno\include\morphinc.inc(50) : error 017: undefined symbol "ShowPlayerNameTagForPlayer"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

10 Errors.[/pawn]

Jutroo
Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

W.I.P :D @Bašovski

Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski