â—„ Glavni razgovor #33 â–º

Započeo SlavicBeast, Novembar 09, 2017, 00:45:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

Čudo da šteka kad je bežični
- ÄŒombe razguli!
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Jel moze neko pomoc nisam skripter al se ja i drug zezamo ja UP modu i slabo se ucitavaju objekti bukvalno moras doci na 20m od objekta da bi ga vidio ??
Citao sam da prebacim mape sa CreateObject na CreateDynamicObject da li mogu to uraditi sa opcijom replace ili moram sve pojedinacno ?

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Novembar 30, 2017, 19:04:46 POSLE PODNE
Luka, ti kapiras da te fore iz osamnaestog veka ne valjaju ovde? Dosao si na forum i odma se pretvarao da si S. Moderator, da, ja imam 14 godina, a sta si ti uspeo ? Ako govoris meni da ne govorim tebi hoces li otvarati, zasto jebeno GOVORIS LJUDIMA KAKO SKRIPTATI?
Ako s. moderatori zele da me banuju, slobodno, vrata su uvek otvorena, ali mene nece nijedna budala tzv 'opasna skriptercina' zajebavati, ja sa svojiim iskustvom mogu se zaposliti odma nakon 17-18 godina. Ja nisam rekao da si ti spomenuo greedy-a vec sam rekao kako bi bilo kada bi on dosao ovde i zajebavao skriptere? Upravo kako ti to radis. To sto znas skriptat ne cini te popularnim, vec te cini strebercinom....
Kontas? Popularnost i skriptanje nikada ne idu zajedno, naravno mozes biti popularan kod klinca.
Objasni ti meni sta sam ja lose rekao pa trebam da se 'spustim na zemlju'? Cim smislis bolje fore slobodno se mozes javiti, ali ne meni vec samom sebi. -.-
To sto znam skriptati nije da sam streber, to je sve do inteligencije i vjezbe, i nigdje nisam rekao da sam 'opasna skriptercina', neka dodje greedy pa neka zajebava, meni ne smeta, iskusniji je lik od mnogih clanova, 'Popularnost i skriptanje nikada ne idu zajedno' - Popularnost i trud idu zajedno, a trud je kad vjezbas i vjezbas skriptati i onda shvatis neke stvari pa uvjezbas, i nisam neki bog, ne nazivam se, ja cu uvijek dati tu kritiku, bilo kakva bila tema ja cu uvijek dati kritiku jer uvijek moze bolje, ako znam da moze bolje reci cu i kako uraditi, dosao sam na forum i pretvarao sam se odma da sam s. moderator? ja sam ovdje bio moderator  u maju 2016te godine, sjecam se dobro, te imam dokaze u vezi toga, a to je bilo prije nego sto si se registrirao :)
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

@Slade de proveri pm, u vezi bana je..
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

edit: aa kurcic nema slike vidjeli ste ip xd

pozi pos
Poslednja Izmena: Novembar 30, 2017, 22:06:33 POSLE PODNE od Stifler ツ

http://prntscr.com/hhg1u6 lol, hide si dole a nisi gore
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci