Pomoc oko moda by Stifler

Započeo Stifler ツ, Oktobar 30, 2017, 21:04:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz,dobio sam ponudu da budem owner i pomalo da skriptam nesto za jedan server,eh sad odlucili smo da uzmemo mod od Balkan Countrya onaj edit xBER-a.Sad mene zanima da li su u modu pojebani tajmeri,da li ima vecih problema tj bugova (ne mislim bugove sa poslovima itd. nego da li se mijesaju idovi,problemi sa cuvanjem,ubagovani tajmeri itd...),znaci zanima me samo da li ima vecih bugova koji smetaju u radu serveru i da li vrijedi raditi ?

Svako ko uzme BExtazy ili neki obični edit mora imati veliko znanje i vrijeme da ga sredi,

1. mod je toliko loše optimizovan da nije realno.
2. pojeban anticheat
3. mod je pun gluposti koje se ne koriste
4. par sistema su preloše pisani, najgluplji cos koji sam vidio ima Extazy
5. i još 100 pički materina ima da se sredi

Uglavnom, ko hoće da radi mod preporučujem mu LVG umjesto BE jer sistemi su slični ali je barem sreÄ'en mnogo viÅ¡e nego BE jer ipak Luka svoj mod zna najbolje. :)

Citat: Muma420 poslato Oktobar 31, 2017, 00:45:04 PRE PODNE
Svako ko uzme BExtazy ili neki obični edit mora imati veliko znanje i vrijeme da ga sredi,

1. mod je toliko loše optimizovan da nije realno.
2. pojeban anticheat
3. mod je pun gluposti koje se ne koriste
4. par sistema su preloše pisani, najgluplji cos koji sam vidio ima Extazy
5. i još 100 pički materina ima da se sredi

Uglavnom, ko hoće da radi mod preporučujem mu LVG umjesto BE jer sistemi su slični ali je barem sreÄ'en mnogo viÅ¡e nego BE jer ipak Luka svoj mod zna najbolje. :)

Nisi ti vidio moj cos hahaha

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Oktobar 31, 2017, 11:23:12 PRE PODNE
@Muma420 jel onaj LVG sto si ti objavio?
Ne taj, to je historijska verzija RP moda, ovaj najnoviji RPG.

Taj mod sto planiras je starija verzija tkd. ima vise bugova, vidi ovaj poslednji sto sam izbacio ne bi trebalo da ima vecih problema, dosta toga je fixano novi AC odradjen, cos sredjen itd..
HARD WORK BEATS TALENT

jel na ovaj mislis? @MrToretto

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=115495.0

znaci bitno mi je da nema vecih bugova kao sto je cos,mijesanje idova vozila npr.,problemi sa cuvanjem i to,da li ce se server ponasati lijepo na nekih 50 do 100 igraca?

Da taj mod, nama je super radio na 70-80ak igraca
HARD WORK BEATS TALENT

Citat: MrToretto poslato Oktobar 31, 2017, 13:58:09 POSLE PODNE

super je onda,samo jos nesto,znaci podesim u skripti owner,kompajlam i sve to rcon login ali kada se rcon login kicka me sa server iako sam podesio sebi ownera u skripti,pa sam caprko po skripti i nesto kao mora ime biti neko da bi mogao se rcon a da me ne kicka,i ime sam to stavio da mogu sa svog accounta ali opet me kicka,do cega li je

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Oktobar 31, 2017, 14:00:56 POSLE PODNE

super je onda,samo jos nesto,znaci podesim u skripti owner,kompajlam i sve to rcon login ali kada se rcon login kicka me sa server iako sam podesio sebi ownera u skripti,pa sam caprko po skripti i nesto kao mora ime biti neko da bi mogao se rcon a da me ne kicka,i ime sam to stavio da mogu sa svog accounta ali opet me kicka,do cega li je
Jednostavno nadji u skripti Owner_1 i pod "" stavi svoj nick koji koristis compile skriptu, zatim idi IG login se na rcon i onda /makeadmin
HARD WORK BEATS TALENT

Citat: MrToretto poslato Oktobar 31, 2017, 14:02:59 POSLE PODNE
Citat: Stifler ãƒ,, poslato Oktobar 31, 2017, 14:00:56 POSLE PODNE

to sam uradio ali nije moglo prije nekoliko dana,pokusat cu ponovo mozda nisam lijepo postavio :D

Jednostavno nadji u skripti Owner_1 i pod "" stavi svoj nick koji koristis compile skriptu, zatim idi IG login se na rcon i onda /makeadmin

@MrToretto postavio owner 1 na svoje ime i kad kucam rcon login 123 kicka me,nezz zasto