Elite Gaming RPG/DM ~ unikatno

Započeo Balsa., Oktobar 19, 2017, 16:46:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SAN BALKAN RPG/DM
Unikatan mod, i buducnost samp-a.

IP TS3 SERVERA: // - POSJETITE SERVER
****LOGO JOS NEMAMO, IMA LI KOJI DIZAJNER? AKO IMA NEK SE JAVI U PM.
****FORUM CE SE URADITI PRE OTVARANJA.

TO NIJE OVAJ FORUM NA SLIKAMA U TD NA SRV

VODJE
VLASNIK:Balsa.(Balsa_Eskobar)
VLASNIK 2 : NEMA AKAUNT NA OVOM FORUMU ...
SKRIPTER:Balsa.(Balsa_Eskobar)
MAPPER: U potrazi smo za mapperom, javite nam se u pm sa vasim radovima, za dalju konsultaciju.Nagrada ce biti pozicija i veci stats od ostalih.
WEB DIZAJNER I LOGO DIZAJNER: U potrazi smo za web i logo dizajnera, javite se u pm sa vasim radovima, za dalju konsultaciju.Nagrada ce biti pozicija i veci stats od ostalih.

*Ukoliko budete zeleli svoju sobu mozete se javiti ovde sa vasim unique id-om, imenom i imenom sobe.

*Server je jos kucni i kada zavrsim sve i mislim da nema bugova(makar onih sa jednim igracem) pusticu server i zakljucati ga.
*Otvoricemo forum na kojem ce biti prijave za Admine,Lidere,Moderatore,Beta Testere(mozda i reklamere). Neki admini i lideri ce biti izabrani i pre prijava
*Zatim odrzati 2/3 BETA TEST-a . Mozda budu ucestvovali svi(ko zeli) dobit ce nagrade ili cu izabrati neke igrace na forumu koji ce uskoro biti otvoren.
*Adminima cemo reci sifru servera 20 minuta pre opena. Liderima 15, a beta testerima 10 minuta cisto da bi dobili malo vise nagrada ovi testeri(a moguce je da ce biti admin
*Otvoricemo server kada vise ne bude bio nijedan BUG, uplaticemo siguran HOST.Podijelicemo nagrade,odrzavati evente i svasta zabavno.

*OPIS SERVERA*
- Server je RPG/DM, mnogi od vas ne znaju na sta se misli kada se kaze RPG/DM a neki misle pogresno. Vi koji ste igrali na prethodnom serveru Los Balkan, znate da je poceo da pada zbog sadasnjeg vlasnika. Ja kao jedan stari igrac tog servera odlucio sam povratiti staru slavu.
- RPG/DM mod nije kao RP/RPG serveri i nema RP pravila, rp-anja, ovo je NONRP server samo da se zna. Npr. da bi bili admini/lideri ne morate znati pravila RP-a jer to nema smisla. Nema ooc,oc, ic i tako tih.
- Nema stanova,zlata,nema mapa sa mnogo textura nego najvise one stare i realne mape, nema nekih previse RP stvari samo da znate.
- Mod je mnogo unikatan za mnoge ali za neke i nije jer je mod slican Los Balkanu, stari mod. ALI IMA UNIKATNIH STVARI DOSTA samo da znate.
- Cijene nece biti prevelike kao na nekim rp serverima auto sa najnizom cijenom 100 k nevjerovatno... ovde mozete i za 10 i 20 k .
- Biznisi,kuce i auta su napravljena jednostavno. I nisu tolko unikatni samo igraci NE moraju da nabavljaju materijale sto znaci kolko neko kupi tolko oni zarade. u kuce mozete cuvati oruzje,drogu,materijale i malu svotu novca. Auta mozete parkirati, locirati i na auto pise ime igraca crvenom bojom al ne da ubija u oci. Vise kasnije.
- Ima raznih sistema, vise kasnije .
- Ovdje nije potrebna dozvola za voznju auta. A za helikopter i brod naravno jeste.

*ORGANIZACIJE*
- Na serveru trenutno ima 7 organizacija
- U pocetku koristicemo samo 6 ali ako se server podigne mozemo i povecati na 7 ili pak vise.
postoje 2 mafije, 2 bande, 1 ilegalna agencija, PD i FBI

-POLICE DEPARTMENT-
Oni imaju zaduzenje da cuvaju grad od kriminalaca. Imaju znatno vise komandi od svih ostalih organizacija. Imaju poseban sistem /camera i kada to ukucaju stvore se u mini helicu i mogu posmatrati cio grad. Policajci mogu uzeti te spaliti drogu i materijale koje oduzmu od igraca te zaraditi pare. Oni nemaju burrito i imaju beskonacno materijala uvijek

-FBI- u pocetku je necemo koristiti.
Oni imaju zadatak da ubijaju clanove HITMAN AGENCY-e i kada udju u postaju mogu odabrati metu(meta im moze biti samo neko iz hitman-a).Svaki rank uzima posebno oruzije. Oni nemaju svoj burrito i imaju beskonacno materijala uvijek. Oni zarade 100 $ ako je igrac 1 lvl i tako redom za svaki

-HITMAN AGENCY-
Oni imaju zadatak da ubijaju igrace koje im laptop izabere odnosno svoje mete. Mete NE moraju biti clanovi FBI nego bilo ko na serveru ali ako je clan PD-a ili FBI-aja dobijaju gratis 1.000$. Oni imaju svoj 1 burrito i clanovi NE mogu dobiti RANK UP ukoliko nemaju odredjeni broj dostava(delivera).Vise od deliver sistemu kasnije

-BALLAS GANG-
Ovo je banda koja moze ratovati sa drugim bandama/mafijama. VISE o RATOVIMA KASNIJE. Clanovi imaju zadatak da odu do DOKA i udju u buritto(odnosno samo jedan clan moze uci u burito) i kada se kombi napuni materijalima nakon 3/4 minuta oni ga odvezu do baze.VISE I O TOME KASNIJE. A ostali clanovi koji nisu usli u buritto imaju zadatak da cuvaju buritto od drugih organizacija koji ih pokusavaju zaustaviti te uci u njega. Jos jedan zadatak je da sto duze budu na tom mestu za buritto i ukoliko vide da druga mafija/banda odvozi burritto da ih zapale(zaustave)

-GROVE STREET-
Ovo je banda koja moze ratovati sa drugim bandama/mafijama. VISE o RATOVIMA KASNIJE. Clanovi imaju zadatak da odu do DOKA i udju u buritto(odnosno samo jedan clan moze uci u burito) i kada se kombi napuni materijalima nakon 3/4 minuta oni ga odvezu do baze.VISE I O TOME KASNIJE. A ostali clanovi koji nisu usli u buritto imaju zadatak da cuvaju buritto od drugih organizacija koji ih pokusavaju zaustaviti te uci u njega. Jos jedan zadatak je da sto duze budu na tom mestu za buritto i ukoliko vide da druga mafija/banda odvozi burritto da ih zapale(zaustave)

-LA COSA NOSTRA-
Ovo je mafija koja moze ratovati sa drugim bandama/mafijama. VISE o RATOVIMA KASNIJE. Clanovi imaju zadatak da odu do DOKA i udju u buritto(odnosno samo jedan clan moze uci u burito) i kada se kombi napuni materijalima nakon 3/4 minuta oni ga odvezu do baze.VISE I O TOME KASNIJE. A ostali clanovi koji nisu usli u buritto imaju zadatak da cuvaju buritto od drugih organizacija koji ih pokusavaju zaustaviti te uci u njega. Jos jedan zadatak je da sto duze budu na tom mestu za buritto i ukoliko vide da druga mafija/banda odvozi burritto da ih zapale(zaustave)

-YAKUZA MAFIA-
Ovo je mafija koja moze ratovati sa drugim bandama/mafijama. VISE o RATOVIMA KASNIJE. Clanovi imaju zadatak da odu do DOKA i udju u buritto(odnosno samo jedan clan moze uci u burito) i kada se kombi napuni materijalima nakon 3/4 minuta oni ga odvezu do baze.VISE I O TOME KASNIJE. A ostali clanovi koji nisu usli u buritto imaju zadatak da cuvaju buritto od drugih organizacija koji ih pokusavaju zaustaviti te uci u njega. Jos jedan zadatak je da sto duze budu na tom mestu za buritto i ukoliko vide da druga mafija/banda odvozi burritto da ih zapale(zaustave)

*Lokacije organizacija mozete vidjeti na /gps

*POSLOVI*
-Eh ovako na serveru trenutno postoji 7 poslova.
-Za poslove vam ne treba dozvola za voznju.
-Vjerovatno su vam poslovi dosta dosadni jer se samo vozi i nema onih sistema kao na RP da kao trce i pretrazuju nego jednostavno vozite dok ne stignete do zadnjeg CP-a.
-Neki poslovi su kraci te imaju manje plate, neki duzi te imaju vece plate.
- Igraci koji stignu do 500 u statsu im se pojavi da je posao zavrsen
- Neki nude izlaske iz zatvora/neki heal/popravku i svasta nesto.
-ZANIMLJIV SISTEM JE DA KADA IGRAC ZAVRSI 5 POSLOVA DOBIJE 5.000.000$ GRATIS KAO NAGRADU.

MEHANICAR

VOZAC BUSA

ODVETNIK

BOLNICAR

ZASTITAR

GROBAR

PIZZA BOY

*Lokacije Poslova mozete vidjeti na /gps

*EVENT SISTEM*
-Na serveru postoji 9 evenata ukljucujuci i DM i RACE evente. Sto je zanimljivo i unikatno jer rijetko koji server ima DM evente.
- na serveru je 6 DM evenata i 3 Race Evenata
* Unikatnost:Admini mogu postavljati cijenu evenata i na kraj eventa i da ste prvi ukoliko je event u 0$ nista necete dobiti sem ukoliko admin ne da vama svoje pare. A ukoliko je event u 10.000$ npr. onda ukoliko vas je 10 prvi ce dobiti 50.000$ drugi 30.000$ a treci 20.000$. I naravno nece vam server davati pare nego admin iz blagajne. I on ne mora ici ovim principom nego moze i 1. sve

- NECE BITI /JOIN NEGO CETE MORATI ICI DO DVORANE.
Dakar - Race
Sanchez - Race
District - DM
Forrest - DM
Motel - DM
Minigun - DM
GangFight - DM
BoatDM - DM
Maraton - Race

*Event Maraton je veoma poseban jer je kao prvo unikatan. Postoji 4 faze ovog eventa. Prvo se pliva ili ko ima dozvolu vozi brod. Kada se stigne do odredjenog mesta prelazite iz 1. u 2. fazu tada vozite bmx. Onda nakon nekog vremena prelazite iz 2. u 3. fazu, te vozite infernus. Sa infernusom je i najduzi deo. Onda stizete do 4. faze i poslednje te helikopterom idete do kraja.

EVO SLIKA SISTEMA EVENTA.Zadnja slika je samo za DM, a sve ostalo je isto za bilo koji drugi

NAPOMENA: OVAJ FORUM NA SLICI KOJI JE U TD-U JE NEPOSTOJEC ODNOSNO SAMO JE BZVZ STAVLJENO IME.
-KOLIKO VIDIM TO JE NEKI HOSTING NA KOJI NEMOJTE ULAZITI, DA NE ISPADNE DA REKLAMIRAM. NE ULAZITE TAMO, BZVZ JE STAVLJENO..

Event dvorana

EVENTI

primer 1 eventa

Upisivanje cijene

Aktiviranje

Ulazak igraca

---ZATIM SLEDI STARTANJE. PA PUCANJE IGRACA DOK NE OSTANE JEDNA EKIPE, PA DELJENJE NOVCA I ZAUSTAVLJANJE EVENTA.
Ima jos al nesto mozete i sami otkriti :S
*Unikatnost:Isto admini postavljaju cenu i event se igra sve dok ne ostane samo jedna ekipa(ne umru svi iz jedne ekipe). Ukoliko je 10 plavih i 10 crvenih i npr. na kraj ostane 5 crvenih svih 5 koji su ostali ce dobiti isto novca od admina, ne od servera nego od admina.Eh ovih 5 od crvenih koji su umrli NECE dobiti pare. Nego samo 5 ostalih. A ovi od plavih se podrazumjeva da nece.Sto znaci da pare mogu dobiti samo igraci koji su ostali na eventu,a ukoliko vas ostane manje od 5 i budete kampovali admin moze i podjeliti pare iako je makar 1 iz obe ekipe ZIV.

*DOK(deliver) SISTEM*
- Ovaj sistem je i najunikatniji od svih sistema sa servera.
- Raditi delivere mogu samo igraci bandi/mafija, a za HITMANOV sistem delivera mogu hitmani samo.
- Eh ovako. u Hangaru se nalazi jedan kombi(BURRITO). Kada materijali stignu(stizu svakih 20 minuta) organizacije se bore da dovezu te materijale do svoje baze. Jedan igrac organizacije udje u taj kombi a ostali iz iste organizacije brane(ako ih uopste ima xD), druge organizacije ukoliko saznaju da je odredjena org pocela da puni buritto automatski krecu da ga spale ili izbace i da oni uzmu kombi. Ukoliko druge organizacije ne saznaju i sve prodje u najboljem redu za tu organizaciju, nakon 3 minute oni ce moci izaci iz hangara, odnosno odvesti kombi do baze svoje organizacije.A u trenutku kada se napuni i kad ta org krene do svoje baze svaka druga organizacija dobija poruku(svaki igrac koji je u drugoj DM organizaciji)da je odredjena org napunila kamion i da krece, i da trebaju da ih zaustave.Oni tada krecu,ali vjerovatno je kasno. Kada se to dostavi igrac dobija 1 dostavu u svom statsu i 250 materijala. A organizacija dobija 5000 materijala a u sef moze stati 25.000.
HANGAR

Ulazak u kombi te pocetak punjenja

Trenutak u kome se kamion napunio. Te stizanje poruke drugim organizacijama da je odredjena org napunila kombi

Dostavljanje, dobijanje 5k materijala u sefu. Igrac dobija 250 materijala, i 1 dostavu. Stizanje poruke drugim organizacijama da nisu uspeli. Te cekanje svih organizacija 20 minuta do pristizanja materijala.

ZA STA SU POTREBNI DELIVERI?(DOSTAVE)
- Za rank up-ove u organizaciji.za rank 2 potrebno je minimum 10 dostava na pocetak, za rank 3(20), za rank 4(35)i za rank 5 (50)
- Za vise materijala u sefu svoje organizacije(tada nikad nece biti problem manjka materijala.
- Za dobijanje materijala u svoje ruke(sa njima pravite oruzje).

*HITMAN AGENCY - DELIVER SISTEM*
-Ovaj sistem je jako unikatan ali i dosta jednostavan.
- Hitmani sami kod sebe imaju buritto odnosno svoj kombi.
- Oni nemaju posiljku materijala te mogu uvek dostavljati, naravno posle svake dostave je limit 3 minute.
- Ima jedan buritto sto znaci dostavljati moze samo jedan.
- Da se napuni treba 3/4 sekunde.
-Opis;
Clan hitmana udje u buritto kuca /deliver, stvara se checkpoint do kog mora ici(uvek JE na istom mestu). Kada stigne tamo ceka 3/4 sekundi, te mu se stvara checkpoint kod baze, kad stigne dobije 1 dostavu,te 100 materijala, dok organizacija dobija 1.000 materijala od 25.000
Ulazak u burrito te kucanje /deliver

Odlazak do odredjenog mesta

Zavrsetak te dobijanje 1 dostave, 100 materijala i 1.000 materijala u sefu hitmana

ZA STA SU POTREBNI DELIVERI U HITMAN AGENCY?
- Za rank up-ove ~ Rank 2 (20), Rank 3 (40), Rank 4 (55), Rank 5 (70)
- Za materijale svoje organizacije - sto vise to bolje
- Za svoje materijale +100 po deliveru

*HITMAN AGENCY & FBI - META SISTEM*
- Vjerovatno unikatan sistem jer nigde nisam video.
- Hitmani odu do svog laptopa u bazi idu uzmi metu i pojavi im se ime mete. Mogu naci njenu lokaciju komandom /find. Meta ce se u vecini slucajeva pomjerati, a i mozda bjezati ako sazna da je jurite.Vi mozete vidjeti level/organizaciju/posao mete. Meta je pravi igrac = nema igraca, nema mete. Oni zaradjuju 100$ po levelu mete.i ako je PD clan ili mozda FBI zaradjuju jos 500$ na tu cijenu kada je ubiju.
Pare mogu dobiti kada je ubiju.
FBI clanovi isto tako. Samo sto njihova meta MORA biti iskljucivo clan HA. Ako ih ima uopste.
- Za ovo vam necu slikati nego sami mozete otkriti kako i sta.

ZA STA SU POTREBNE METE?
Mete nisu obavezne, mozda uvedemo da za rank 2 treba 5 meta, i tako 25 za rank 5.
Metama mozete zaradjivati.

*SERVER META SISTEM*
Ovo je isto jedan od najunikatnijih sistema servera.Ovako mozete zaraditi te se u isto vreme zabaviti.
- Administrator odabere igraca kome ce postaviti metu, naravno moze postaviti da ta meta nosi aktovku sa odredjenim novcem,a i ne more.
- Kada administrator igracu postavi meta svima se pojavi ko je meta. Tu metu jure svi osim oni koji sami odluce da brane metu(ne moraju)
- Meta kada ispali metke u pod oni eksplodiraju tako da je njoj mnogo lakse.
- Svima se na radaru pojavi zuto (mesto gde se meta nalazi) kako se meta pomera to zuto ce se pomerati.
- Ako je meta otisla offline(/q/crash/kick/ban) ili se ubila ili ju je admin komandom ubio svima pise da je potraga zavrsena.
- Ako IGRAC ubije metu bez aktovke on sam postaje meta, a ako je sa aktovkom igrac dobije pare koje je admin stavio. Te je potraga zavrsena.
- Ona prva meta koja je izabrana da ima aktovku NE moze da ostavi te pare nigde, dok je neko ne ubije, te taj ko je ubije moze ostaviti pare.

*PAYDAY SISTEM*
U pocetku payday plata ce se dobijati svakih 30 minuta.
- Nece zavisiti imovina od toga kolko cete dobiti. Ni ono struja i te gluposti.
- 50$ PO LEVELU.

*WAR SISTEM*
War sistem je unikatan al ne toliko puno.
-Lider jedne bande/mafije ponudi war lideru druge, te ako prihvati rat zapocinje. Cim lider ponudi svim clanovima i jedne i druge se pojavi poruka da je taj i taj ponudio.A kad prihvati isto tako.
- Rat zapocinje te traje 15 minuta. Nema /join i tako te stvari nego rat se odvija ovako:
- Po pravilima jedna organizacija napada drugu 7:30 minuta te vise ne ide kod njihove baze (ne smije niko) tada se postavljaju u odbrani te druga dolazi.
Kada igrac umre, ponovo se spawna u bazi ili kuci ili na spawnu sve zavisi sta je stavio(SPAWNA SE KAO I UVJEK). Te u dogovoru sa liderom ide do protivnicke organizacije ili ceka da jos(zavisi kolko i ko od lidera) neko njihov umre ili krene po njega(i to po dogovoru). 1 org mora napadnuti makar 2  puta(pa bio 1 igrac ili vise).
- Kada igrac jedne bande/mafija ubije igraca protivnicke oni dobijaju jedan poen, koji se vidi na komandi /score. Te na kraj rata ona sa vise poena dobija. Te se rat zavrsava.
Slika nemamo, ali nema bagova, provereno. Nemamo slika jer server nije online i nemam dva kompa.

*SEF SISTEM*
Sve organizacije pune sef deliverima sem PD i FBI, te svi clanovi mogu uzimati sve i da ne trose svoje materijale ni pare nego org materijale.
Ali lider moze da zabrani:
Rankovima 1 da uzimaju nesto preko DGL-a i pistola
Rankovima 2 preko mp5 i shotke
Rankovima 3 preko uzi-a i Tec9
Rankovima 4 preko ak47
Rankovima 5 ne moze.

ISTO MOZE ZABRANITI UKOLIKO SEF IMA MANJE OD 15.000 materijala.

KOD HA I FBI JE DRUGACIJE.
Rankovi jedan dobiju odredjene puske i ne mogu da biraju odnosno uzimaju jace.

KOD PD mogu swat,fbi i obicnU AKO LIDER DOZVOLI FBI I SWAt.
U oruzarnici i trening sobi mogu i mg al cim izadju iz te sobe = nestaje minigun. i te puske.

SISTEMA IMA JOS, ALI NAJBOLJE JE STO SU UNIKATNI.

75% - URADJENO
25% - USKORO

- NADAMO SE DA NISMO PREDSTAVILI OVAJ MOD LOSE.
PREDSTAVILI SMO VAM 30% SISTEMA (UNIKATNIH). JER KUCE/BIZNISI/VOZILA SU OBICNI. Jedna kuca, jedan biznis, tri auta. NEMA STANOVA/VIKENDICA I TO. Ostale unikatne kasnije i na update-ovima odnosno na doradjivanju.
LOG/REG JE PREVISE JEDNOSTAVAN. Nema tutorijala al imate komandu /pomoc i /rules.
Paniran je open foruma za oko 1 mesec, malo prije, a server mesec i po.
OCEKUJEMO VAS STO VISE I NADAMO SE DA JE MOD ZANIMLJIV I UNIKATAN.
MAPA NEMAMO SEM ONIH JEDNOSTAVNIH I DOKA.
NESTO SAM ZABORAVIO ZNAM ALI DOPUNE USKORO.

- ZNAM DA NISTE PROCITALI NI 50% AL JBG HAHAHAHAHA.

Poslednja Izmena: Novembar 20, 2017, 22:34:54 POSLE PODNE od Motokultivator

Pa bas i nije unikatno vidjeno je vec,srecno

Citat: Noki poslato Oktobar 19, 2017, 18:48:03 POSLE PODNE
Pa bas i nije unikatno vidjeno je vec,srecno
Paa bas i nije ovakav, mozda jeste slican. Htio sam edit jedan mod al sam odlucio radit sam, ima slicnosti kao svaki srw, ne moze sve biti unikatno, ali je unikatan mnogo
Hvala
Citat: Stifler ãƒ,, poslato Oktobar 19, 2017, 18:48:54 POSLE PODNE
dobar opis,sretno
Hvala <3

Citat: Balsa. poslato Oktobar 19, 2017, 18:53:10 POSLE PODNE
Paa bas i nije ovakav, mozda jeste slican. Htio sam edit jedan mod al sam odlucio radit sam, ima slicnosti kao svaki srw, ne moze sve biti unikatno, ali je unikatan mnogo

Bez ikakve uvrede, mod je stari i svako ga ima ko je upoznat sa RPG/DM modovima, nisi ga ti sam radio, mod je iz 2013 godine joÅ¡, ja mislim čak da sam sudjelovao u njegovoj izradi po ideji za dok (isti sam mapao 2013. godine), ima tu nekih sličnih tdova, poruke su iste i ostalo. Okej je da koristiÅ¡ edit nekog moda ali nemoj govoriti da si sam odlučio raditi kad nisi. Za unikatnost, sve je već viÄ'eno iskreno :)

Edit: Tek sam sad i vidio, dizajn tdova za glad i wanted sam ja radio, isto tako kao i ove random poruke ispod, mod je objavljen davno ali sam ga poslije toga povukao.
Poslednja Izmena: Oktobar 19, 2017, 22:21:21 POSLE PODNE od Contixo

Citat: Contixo poslato Oktobar 19, 2017, 22:19:21 POSLE PODNE
Citat: Balsa. poslato Oktobar 19, 2017, 18:53:10 POSLE PODNE

Bez ikakve uvrede, mod je stari i svako ga ima ko je upoznat sa RPG/DM modovima, nisi ga ti sam radio, mod je iz 2013 godine joÅ¡, ja mislim čak da sam sudjelovao u njegovoj izradi po ideji za dok (isti sam mapao 2013. godine), ima tu nekih sličnih tdova, poruke su iste i ostalo. Okej je da koristiÅ¡ edit nekog moda ali nemoj govoriti da si sam odlučio raditi kad nisi. Za unikatnost, sve je već viÄ'eno iskreno :)

Edit: Tek sam sad i vidio, dizajn tdova za glad i wanted sam ja radio, isto tako kao i ove random poruke ispod, mod je objavljen davno ali sam ga poslije toga povukao.
Pa nisam ga cijelog radio uzeo sam dosta sa tog cak i malo vise od 50% ali i dalje je dosta unikatan. Pogotovo za ove servere danas.

Srecno
Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

Simple mod kao i svaki danas, iskreno ne vidim šta je unikatno + podsjeća me i na Los Balkan, kako god, sretno. :)