Oko kamere

Započeo ante2307, Oktobar 09, 2017, 20:17:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: od 0 radim
Detaljan opis problema: Ovako, znaci stavio sam cameru OnPlayerRequestClass i opet nece, ne ucita se najbolje i kad mi je login ne pokaze mi se ta kamera.Ne znam pod sta bi trebalo, ali hitno mi je potrebna pomoc
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)https://i.imgur.com/M6IYlPI.png

Ne znam kakav ti je sistem prijavljivanja ali bih ti preporucio da odradis timer od jedne sekunde.Primer:

SetTimerEx("Camera",1000,false,"i",playerid);

forward(Camera);
public Camera
{
      TogglePlayerSpectating(playerid, 1);
      // KAMERA
      return 1;
}

Ako ti samo izlazi dialog da ukucas sifru, ovaj timer postavi pod OnPlayerConnect, a ostalo na kraju skripte.

Citat: Marinkovićâ,,¢ poslato Oktobar 10, 2017, 20:03:40 POSLE PODNE
Ne znam kakav ti je sistem prijavljivanja ali bih ti preporucio da odradis timer od jedne sekunde.Primer:

forward(Camera);
public Camera
{
      // KAMERA
      return 1;
}

Ako ti samo izlazi dialog da ukucas sifru, ovaj timer postavi pod OnPlayerConnect, a ostalo na kraju skripte.
Kao sto je rekao @Marinkovićâ,,¢, probaj pod timer da stavis

Facebook - Klik

if(!dini_Exists(str))
	{
		SetupPlayerForRegister(playerid);
    	SetTimerEx("Camera", 5000, false, "i", playerid);
	}
	else
	{
		SetupPlayerForLogin(playerid);
    	SetTimerEx("Camera", 5000, false, "i", playerid);
	}

Ne radi nista brate, pokuso sam i nece sta ja znam dode mi samo na ono kad treba kliknut spawn ne kuzim pomozite pls!

Rijesio sam sad je samo problem, jel se igrac ne zeli spawnat samo mi ostane na kameri

TogglePlayerSpectating(playerid, 0);

Stavi ovo pod onplayerspawn
SetCameraBehindPlayer(playerid);

Stavi neku funkciju pod OnPlayerRequestClass, a u funkciji stimaj kako tebi odgovara.

Citat: Marinkovićâ,,¢ poslato Oktobar 10, 2017, 20:03:40 POSLE PODNE

forward(Camera);
public Camera
{
      // KAMERA
      return 1;
}

Nemoj, nemoj i dzaba ti govorim,

forward(Camera);
public Camera

vise odmazes nego sto pomazes
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Aj me se mani vise, smorio si, a za forward vidim da sam napravio gresku u pisanju.
Jebeno me pusti i gledaj svoja posla.
Ovo sto sam mu ja napisao radi sigurno, a tim cim pises to vidi se da nemas pojma.
Poslednja Izmena: Oktobar 11, 2017, 14:16:32 POSLE PODNE od Marinković™

Citat: Marinkovićâ,,¢ poslato Oktobar 11, 2017, 14:14:27 POSLE PODNE
Aj me se mani vise, smorio si, a za forward vidim da sam napravio gresku u pisanju.
Ovo sto sam mu ja napisao radi sigurno, a tim cim pises to vidi se da nemas pojma.
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=115013.0

Citat: Marinkovićâ,,¢ poslato Oktobar 08, 2017, 15:34:17 POSLE PODNE
Predlazem ti da to odradis pod OnPlayerUpdate.

'Ovo sto sam mu ja napisao radi sigurno, a tim cim pises to vidi se da nemas pojma.'
'Ovo sto sam mu ja napisao radi sigurno, a tim cim pises to vidi se da nemas pojma.'

' a za forward vidim da sam napravio gresku u pisanju'
onda puno gresaka u pisanju pravis, novu tastaturu trebas ? :-*

'Jebeno me pusti i gledaj svoja posla.'
Vise odmazes nego sto pomazes sine, i ovdje sam ja moderator i to su moja posla, jesi glup ili treniras ?
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Marinkovićâ,,¢ poslato Oktobar 11, 2017, 14:14:27 POSLE PODNE
Ne radi nece se igrac spawn i nemojte se raspravljat nego pomozite

Ne zato sto radim da ga spawna na zadnjoj poziciji preko dini radim ali probo sam i to i nece