Veliki Crash

Započeo Fojnica, Oktobar 07, 2017, 22:08:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Edit SA/LK/GT/NK
Detaljan opis problema:Pa imam problema sa crashom, skoro svim igračima crasha, npr bude 15 igrača spadne mi na 5, puno crasha, kasnije moraju rr ruter, a samo na mome serveru, ni na kojem drugom...
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Ukoliko su objekti duplani na nekoj mapi mogu da crashaju, takodjer i tuning vozila, ukoliko komponenta nije za to vozilo.

Citat: Slade poslato Oktobar 07, 2017, 22:27:53 POSLE PODNE
Ukoliko su objekti duplani na nekoj mapi mogu da crashaju, takodjer i tuning vozila, ukoliko komponenta nije za to vozilo.
Možda je do crashdetect, da ubacim novi, da mi kažeš kako, jer nisam nikada, možda to pomogne...

Crashdetect ti detektuje crashanje skripte (pad servera i slicno), ne hvata crashanje igraca ukoliko ih crasha objekat ili komponenta.

Citat: Slade poslato Oktobar 07, 2017, 23:12:09 POSLE PODNE
Crashdetect ti detektuje crashanje skripte (pad servera i slicno), ne hvata crashanje igraca ukoliko ih crasha objekat ili komponenta.
Do čega je sad, i kako da provjerim, jer mi jako smeta, taman počnu igrači dolazit, a sve se raspe...

Piše im "You are banned from this server"?

Citat: [Unknow'n] Johnny poslato Oktobar 07, 2017, 23:48:00 POSLE PODNE
Piše im "You are banned from this server"?
Jeste, taman me krene sa igračima, i crasha im npr imam 15 igrača spadnem na 5, ako su blizu negdje nekog objekta ili slično...

Nemoj koristiti samp banove u modu, svugdje gdje ti je funkcija Ban(id) promjeni na svoju koju koristis za ban. Kada to ubacis u server onda se uloguj na rcon i upisi /rcon reloadbans i trebalo bi prestati sa crashanjem

Citat: [Unknow'n] Johnny poslato Oktobar 08, 2017, 13:06:00 POSLE PODNE
Nemoj koristiti samp banove u modu, svugdje gdje ti je funkcija Ban(id) promjeni na svoju koju koristis za ban. Kada to ubacis u server onda se uloguj na rcon i upisi /rcon reloadbans i trebalo bi prestati sa crashanjem
Cek, ti kazes da bi on trebao praviti novi folder itd a ne koristiti funkciju predvidjenu za to ? on njih ne bana njih samo bana
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Kako sad da fixam da ne crasha ?

Rekao sam ti, vjerojatno ti je mapper, ili ako su ti mappe sa neta, netko podmetnuo duple objekte koji crashaju, takodjer tuning na vozilima moze da crashuje, sad ti vidi kako sta...

Citat: Slade poslato Oktobar 08, 2017, 15:16:19 POSLE PODNE
Rekao sam ti, vjerojatno ti je mapper, ili ako su ti mappe sa neta, netko podmetnuo duple objekte koji crashaju, takodjer tuning na vozilima moze da crashuje, sad ti vidi kako sta...
Pa imam bug sa tuningom, tuniram Sultana, ostane pola tuninga.

Ne govorim da je problem u tvom spremanju tuninga, nego govorim da su po sa-mpu npr vozila kao SandKing nemoguća za tunirat, ali ti ipak preko funkcija staviÅ¡ na njega felge, i vrlo je velika Å¡ansa da će nekog crashovati zbog toga, ali s obzirom da spominjes mape, vjerojatno je do njih, sad ti vidi kod kojih mapa crasha i zamjeni ih  :)

Nekada banuje igrače na IP, ali poslije 5-10 minuta, mogu ponovo uć...