4 errora

Započeo Balsa., Oktobar 07, 2017, 11:28:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Balkan Gamming RPG/DM
Detaljan opis problema: Ovako ja sam dodao FBI samo na toj liniji i usao ingame i FBI kucao na GPS i ispalo bolnicar i ja onda samo mako FBI i krenuo compilat bez FBI i gledam 4 errora. Ako mi ih mozete rijesiti bio bih vam mnogo zahvalan

C:\Users\User\Desktop\New folder\gamemodes\bgsamp.pwn(13146) : error 001: expected token: "-string end-", but found "-identifier-"
C:\Users\User\Desktop\New folder\gamemodes\bgsamp.pwn(13146) : error 017: undefined symbol "Odabir"
C:\Users\User\Desktop\New folder\gamemodes\bgsamp.pwn(13146) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\User\Desktop\New folder\gamemodes\bgsamp.pwn(13146) : error 001: expected token: ";", but found "-identifier-"
C:\Users\User\Desktop\New folder\gamemodes\bgsamp.pwn(13146) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.

Dio skripte:
ShowPlayerDialog(playerid, 51, DIALOG_STYLE_LIST, "MENU - GPS", "SPAWN\nPOLICE DEPARTMENT\nYAKUZA\nLA COSA NOSTRA\nGROVE STREET\nBALLAS\nHITMAN\nBOLNICAR\nGROBAR\nMEHANICAR\nBUS VOZAC\nEVENT DVORANA\", "Odabir", "Zatvori");

Dao sam vam samo tu jednu liniju na kojoj su svi errori. Ako bude trebalo vise recite.
Ne znam u cemu sam pogresio
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Pokusaj to uraditi InGame ukoliko imas komandu za to.

Citat: #AhmAA poslato Oktobar 07, 2017, 11:34:16 PRE PODNE
Pokusaj to uraditi InGame ukoliko imas komandu za to.
Nemam komandu

Molim vas izvinite za DP
Ovo mi treba hitno moram promeniti neke stvari <33

Rijesioooo sam samo sam prekopirao ono iz pravog moda i ovo moje obrisao. Sad je sve u redu.
izvinite zbog teme i DP-anja trebao sam se prije sjetiti
Poslednja Izmena: Oktobar 07, 2017, 12:58:40 POSLE PODNE od Balsa.