Health box

Započeo SariX.tde, Septembar 26, 2017, 00:06:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: //
Detaljan opis problema: Nije problem nego da pitam kako bi ja sad pomjerio health bar tjst ovaj crveni box za HP na neko drugo mjesto? Ja bi da uradim td za helte i pancir i da radi normalno a da one default kod novca u dzepu prekrijem crnim boxom,tu planiram uradit td preko svega toga!! Hvala
Dio skripte: Health i pancir boxevi
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Swiss Gaming - Staff: Owner :)

msm da se to ne moze osim ako nije preko launchera ili nesto, a to za pare msm da mozes preko tog td uraditi
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

To za helte je nemoguce kao sto je rekao @Łuk@ moras preko launchera ako imas naravno to da uradis,a za te novce mozes preko TD :D :D :D
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

pomjerit se ne moze, jedino da napravis pomocu progress bara al tad bi imao dva health bara.

Pardon nisam mislio da premjestim onaj default box za helte nego da napravim nove boxove koji bi radili na nacin procenta tjst(%)  a stare prekrijem sa TDom kao sto je Tebrex uradio

ne moras nove tdove, samo stavi % preko, imas u formatima taj znak, i samo kad se povrijedi smanjis mu postotak, ugl moze se uraditi

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114877.msg762278#msg762278 date=1506462519]
ne moras nove tdove, samo stavi % preko, imas u formatima taj znak, i samo kad se povrijedi smanjis mu postotak, ugl moze se uraditi
Oke

lock ?

Evo sad cu