Game-HR pitanje

Započeo Sponzo, Avgust 18, 2010, 13:28:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Dali netko od vas zna sto je zadnjih dana s Game HR-om?tamo imam kod njih hosting i sve svoje domene...I cesto mi sajt ne radi?Neki dan im je pao server...Pa su bili sredili i sad mi opet ne rade sajtovi...:(

nastoe

Takoder, ovaj moj forum isto sada opet neradi i sada prelazimo na drugi hosting jer su uzasni postali game-hr

ZicMortal

Ja baš mislio preć na game-hr da mi hostaju server, a ono klinac... sajt mi se uopče neće očitat :S

I ja imam forum i sad zadnjih par dana stalno je offline.

Last nick: Paradox

Citat: ZicMortal poslato Avgust 18, 2010, 13:57:28 POSLE PODNE
Ja baš mislio preć na game-hr da mi hostaju server, a ono klinac... sajt mi se uopče neće očitat :S
Sto se tice game servera nemas brige oni rade...:)
EDIT: Ne radi ni GamePanel....U K*rcu su totalnom ovih dana
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2010, 14:46:10 POSLE PODNE od Sponzo

ZicMortal

Citat: Sponzo poslato Avgust 18, 2010, 14:20:36 POSLE PODNE

Lol, naci oko server hostova su dobri al im je cpanel u kurcu? ajde dobro

nastoe

Citat: ZicMortal poslato Avgust 18, 2010, 14:22:54 POSLE PODNE
Citat: Sponzo poslato Avgust 18, 2010, 14:20:36 POSLE PODNE

Lol, naci oko server hostova su dobri al im je cpanel u kurcu? ajde dobro
Napravio sam edit,nisam ni pokusavao u GamePanel uci...Kontas?
Znaci:   Sto se tice game servera nemas brige oni rade...:)
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2010, 14:49:05 POSLE PODNE od Sponzo

I Domino stranica je na Game-HR i ne radi, u potrazi smo za drugim hostom, nevjerovatno od takvog ozbiljnog hosta...

http://78.159.112.52/Templates/Default/login.aspx?returnto=%2fTemplates%2fDefault%2fuser_home.aspx - game hr gamepanel.. ako zelite

Ja sam si osobno jako dobar s hosterom, reko mi je da mu je DDOSSANa web stranica i da mu je hackano.. pa tako, a prosli put pa je bilo nesto do CPanela..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

nastoe

Naravno da je hackano kad su se odvojili od VTP-a to je bilo prvo sta su napravili i onda paneli nisu radili i sada su hackani

Prebacivali su se na neki novi host, sad ne znam dokle je to doslo, uglavnom i CH ima TS 3 kod njih...

Huh, vidim da ste se dosta zabrinuli xD  ovako, game panelu se uvijek moze pristupiti preko http://78.159.112.52 , domena http://alpha.game-hr.com nije radila jer DNS nije radio koji se nalazi na VPS hostingu gdje su web strnaice. Ubuduce cu stavljat u email i tu adresu tak da se zna gdje je game panel  ;)

Prvi problem oko stranica je bio taj sto se je VPS server odvojio od control panela te je trebalo svee prebaciti na novi. Par dana kasnije i to 2 dana za redom pojavio se DDoS napad, koji je nasem hosteru doslovce ugasio dedicated server.....Posto su imali puno posla....sto je trajalo 24 sata dok sve uspostave stranice su bile offline...sad se nalazimo na novom i jacem dedicated serveru gdje ne bi trebalo biti ovakvih problema.

Isprika svima u ime Game-HR-a sto se ovo desilo, nazalost nismo mogli utjecat jer smo morali cekat hostera da sredi cijeli dedicated server.

Citat: ExtremePower poslato Avgust 18, 2010, 15:01:11 POSLE PODNE
Naravno da je hackano kad su se odvojili od VTP-a to je bilo prvo sta su napravili i onda paneli nisu radili i sada su hackani

Biti hackan i biti DDoS-an nije jedno te isto.

Poslednja Izmena: Avgust 21, 2010, 11:26:29 PRE PODNE od gvozdeni
Trebate SA:MP server ? Posjetite www.Game-HR.com