â—„ Glavni razgovor #32 â–º

Započeo CADILAB, Septembar 18, 2017, 18:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

#A.J.

Citat: Krepton ãƒ,, poslato Oktobar 02, 2017, 00:21:41 PRE PODNE
Blago vama ja uvek 1. Smena jbg zivim u selu
Kako, pa koji si razred ? I ja sam na selu, msm. to nije selo, to je kao naselje (posveee velikoo seloo hahah) ? :D
U mene najbliža srednja škola u gradu, daleko oko 6-7 kilometara. (Idem s 'busem)

I meni je skola udaljena 5 km od kuce, ali u mojoj skoli ide malo ljudi pa nema druga smena,a 8. razred sam.

heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Foux poslato Oktobar 02, 2017, 05:55:09 PRE PODNE
Citat: Krepton ãƒ,, poslato Oktobar 02, 2017, 00:21:41 PRE PODNE
Blago vama ja uvek 1. Smena jbg zivim u selu
Kako, pa koji si razred ? I ja sam na selu, msm. to nije selo, to je kao naselje (posveee velikoo seloo hahah) ? :D
U mene najbliža srednja škola u gradu, daleko oko 6-7 kilometara. (Idem s 'busem)
lako vama, ja kad sam u svoje vrijeme iso po mecavi i po snigu po 20 kilometara, ustanem u 4 dodjem u 8, nekad i zakasnim
e moj sinko

zaebavam se,
ustanem u 6, sjeban sav moras u pola 7 bit na stanici, onda se drndas po bosanskim putevima sat vremena da bi doso do skole..

Poslednja Izmena: Oktobar 02, 2017, 14:43:19 POSLE PODNE od anDro_

meni skola 1.5km od kuce,pjesice za 20 min stignem :D

Kad bude snijeg, ja uzmem sanke, i do škole, i bacim sanke u snijeg zakopam, i tako kad se vraćam iz škole, samo ponesem i tako. Nekad trehnem na glavu al dob'ro.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

#A.J.

poyy poyy, sutra 2. smjena, nema ustajanja rano :D

Mozel mi neko uradit intro ako ga ne mrziiiiiiiI? nek se javi pm za informacije!

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114698.msg764115#msg764115 date=1506937352]
Citat: Eldin :) poslato Oktobar 01, 2017, 22:13:38 POSLE PODNE
Trenutna.

HAHAAHAHAHHAHAHA KOJI BOG
Ovo kao fora prije plate i poslje plate ?

pozz tovljeni pilići
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

ahh
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!