â—„ Glavni razgovor #32 â–º

Započeo CADILAB, Septembar 18, 2017, 18:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114698.msg760796#msg760796 date=1505930541]
ja koristim internet booster pro, sa advanced system carea, ubrza mi za 2-3 mbps, ali posto je moja mreza cijela od provajdera preopterecena po danu dzaba mi, to ja po noci  kad igram igrica, onda imam ping oko 20-30
Odakle vi uzimate te lose ali skupe netove?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Septembar 20, 2017, 20:04:14 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114698.msg760796#msg760796 date=1505930541]
ja koristim internet booster pro, sa advanced system carea, ubrza mi za 2-3 mbps, ali posto je moja mreza cijela od provajdera preopterecena po danu dzaba mi, to ja po noci  kad igram igrica, onda imam ping oko 20-30
Odakle vi uzimate te lose ali skupe netove?
ja oko 30KM placam, Telinea

trenutno
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Au, ta firma je stvarno slaba.
maksimalno im je 7168 / 7168 kbps = 37 KM
Dok ti je kod SBB-a 990 dinara (9e) prvih sest meseci za svaki paket.
https://sbb.rs/paketi/paketi
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Septembar 20, 2017, 20:15:30 POSLE PODNE
Au, ta firma je stvarno slaba.
maksimalno im je 7168 / 7168 kbps = 37 KM
Dok ti je kod SBB-a 990 dinara (9e) prvih sest meseci za svaki paket.
https://sbb.rs/paketi/paketi
ne koristim tel5 paket, ima jos paketa u ponudi, http://www.telinea.net/sadrzaj/duo-paket-net-tv/21 ovaj zadnji, samo sto ja ne koristim tv, pa je nekako kombinirano sa njima dogovoreno samo da internet takav imam

Gold Premium 990 din wtf, koji popust bkt, 150/8 internet

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=114698.msg760808#msg760808 date=1505931893]
Gold Premium 990 din wtf, koji popust bkt, 150/8 internet
Skroz ljudi poludeli sa popustima
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Gde mogu pitati ako da mi neko odradi tdove? P.S Msm da mi radi vise tdova posto imam dosta ideja.

Citat: Simply poslato Septembar 20, 2017, 20:28:36 POSLE PODNE
Gde mogu pitati ako da mi neko odradi tdove? P.S Msm da mi radi vise tdova posto imam dosta ideja.
Mozes ih pitati PM-om, nadjes nekog koji je objavio neki TD u pdfu Textdraws ili SA-MP Slike , i valjda ce ti neko odraditi.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: SejnurHD poslato Septembar 20, 2017, 20:30:02 POSLE PODNE
Mozes ih pitati PM-om, nadjes nekog koji objavi u pdfu Textdraws, i valjda ce ti neko odraditi.
Pa treba mi neko ko ce ih raditi kada god mi dodje neka ideja.

ev za 50 min 4gb se skinulo

#A.J.

Citat: Simply poslato Septembar 20, 2017, 20:30:31 POSLE PODNE
Mozes ih pitati PM-om, nadjes nekog koji objavi u pdfu Textdraws, i valjda ce ti neko odraditi.
Ja sam rekao da ću svima odraditi kada uhvatim vremena, ali škola je krenula, imam dva jebena predmeta, ako samo gumicu zaboravim dobiću 1, navečer ili učim ili spavam pa ujutro učim, ali brate, ako ćeš da ti bilo kad uradi to moraš platiti, ali ja svoj rad ne neplaćujem, svima sam rekao, ako uhvatim vremena odradim. :)

Citat: Foux poslato Septembar 20, 2017, 21:42:48 POSLE PODNE
Citat: Simply poslato Septembar 20, 2017, 20:30:31 POSLE PODNE
Ja sam rekao da ću svima odraditi kada uhvatim vremena, ali škola je krenula, imam dva jebena predmeta, ako samo gumicu zaboravim dobiću 1, navečer ili učim ili spavam pa ujutro učim, ali brate, ako ćeš da ti bilo kad uradi to moraš platiti, ali ja svoj rad ne neplaćujem, svima sam rekao, ako uhvatim vremena odradim. :)
Ok shvatio sam ja tb.Nego trazim nekog ako bi mi pomogao posto imam ideja a da ja radim tdove to bi bio propast.Ne samo IG tdove nego imam jos nekih ideja koje do sada nisam vidjao itd...

Jao valja sutra dežurat na maloj školi sa dječurlijom :( hahaghagahaha.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Au, al nas sjebala danas nastavnica iz Geografije, prosle nedelje kaze da ce danas biti kontrolni, ja se danas probudio oko 2h, i poceo da ucim, stigao cas iz Geografije, kad ono k... Bez razloga sam ucio, a evo vec sam sve zaboravio.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

#A.J.

Citat: [GL] Eldin poslato Septembar 20, 2017, 21:48:19 POSLE PODNE
Jao valja sutra dežurat na maloj školi sa dječurlijom :( hahaghagahaha.
Hej hahahha, ja kažem tako dok sam bio u osnovnoj, ide neko malo dijete i reko hoćeš uć, prcam ja haha, kaže hoću, reko haj samo ti, al ovaj do tebe ne može, a predomišlja se lik, istom ja reko haj udjite, kad mene ovaj drugi odvali (ovaj do prvog što je bio) u stomak, reko jebem ti mater, haj sad marš svi napolje hahahah. :D