[Mišljenje] Samsung Galaxy S8 | S8+ vs Iphone X

Započeo LoOdaK, Septembar 16, 2017, 22:44:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Samsung je samsung,android platforma koja je solidno stabilna i jaka,puna raznih funkcija i osnove samog Androida.Iplone je IOS,potpuna stabipnost bez mogucnosti raznih funkcija,samim tim Samsung ima trenutno mnogo jace i bolje telefone od Iphona...
===================================
Respect :
@LoOdaK @Foux @anDro_ @Amain
@NapaćeniBošnjo @King2
YouTube Kanal :
----------------------------------------------------------------
https://www.youtube.com/channel/UC8D6aNxLAYjqIFhjQL9rNcw
Zivotni Moto :
----------------------------------------------------------------
》 Ako me udaris,
》 Dok sam dole,
》 Bolje se pocni moliti,
》 Da nikad neustanem !
#NenaD1921 8)

Ako pogledamo realno, kompletna proizvodnja uredjaja u poslednjih par godina se BUKVALNO zasniva na kopiranju jednih od drugih... Primer, izasao telefon sa dve kamere, tona kompanija u njihove telefone dodala dve kamere... Izasao fingerprint reader, gotovo svi ga dodali u njihove telefone... Staklo za zadnju stranu i nemogucnost vadjenja baterije - gotovo svi imaju...

Tako da, sta god da uzmete verovatno ce imati 90% stvari istih kao i drugi telefoni...

Ja sam iskreno vise za android, sto se tice sistema. Nikad, ali nikad nisam voleo iPhone iz prostog razloga jer su napravili telefon koji nema preterano dobre komponente, i godinama su povlacili iste kroz svoje modele (nisam siguran za ovo ali do pre godinu ili dve je apple koristio 2 gb rama u telefonima dok su drugi vec imali cak i duplo vise), napravili su jednostavan sistem koji ne zahteva preteran rad procesora i rama, a cene su im nerealne. Za onaj novac za koji cete kupiti nov iPhone, mozete auto kupiti... Android je sa druge strane zahtevan sistem, zauzima prilicno i potrebne su mu jace komponente da bi mogao da radi bez gusenja.

Stoga, uporedjivanje ova dva sistema je potpuno nerealno, obzirom da imamo dva drugacija pristupa proizvodnji.

Apple i dalje pokusava da 'napravi' novac tako sto svoje uredjaje pokusava da 'personalizuje' sto je vise moguce. Tome u prilog ide i ukidanje 3.5mm jacka za slusalice jer za svaki uredjaj sa tim portom placa se porez (ili sta vec nisam bas upucen) onome ciji je 3.5jack proizvod. Pa su onda dodali adapter lightning --> 3.5mm cija cena deluje kao neistina, a onda su napravili slusalice koje su - po pricama - cisto prosecnog kvaliteta zvuka, i opet, cena im je ogromna.

Moj glas ide za samsung s8 plus, jer mislim da trenutno samsung vodi sto se tice dizajna i specifikacija na trzistu, i jer je telefon premocan u svakom smislu. Uzeo sam ga po izlasku, u pocetku sam razmatrao malo odluku - opet zbog cene , ali telefon stvarno nema nikakvih mana, dosad nisam imao problema i nadam se da ce tako i ostati. :)

Glas ide S8, jednostavno se više isplati imati mobitel sa android os nego iphone ciji ios je toliko ogranicen...

bilo je lijepo dok je trajalo.