PUBG

Započeo jovan maestro, Septembar 05, 2017, 18:56:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Probao sam mod i nigde oruzja nema i sjeban je kad si u avion po nekad te zasteka u vazduhu :) 5/10

Citat: Bregaj poslato Oktobar 02, 2017, 22:37:12 POSLE PODNE
Probao sam mod i nigde oruzja nema i sjeban je kad si u avion po nekad te zasteka u vazduhu :) 5/10
Poslednja Izmena: Oktobar 02, 2017, 22:48:17 POSLE PODNE od JoVaN94â„¢

Mod definitivno ima potencijala ja sam dodao random spawn items, inventory, te ona tvoja vozila (ako si ti radio mod) isto random postavljo te sam makno tvoje medic kitove i postavio svoje sve u svemu promijenio sam i avion sad ne stojis u njemu nego se vozis.... kako da objasnim... dakle sjedis u njemu dok neko vozi... i iskocis van kad zelis... te sam dodao da igraci cim udu na server se loginaju te da ih freeza na planini te da menu kad stisnu play da ih doda u lobby u kojem krece odbrojavanje... i da imas pravo balkanaca nece bit puno... al jbg ima i njih dosta je uslo... al rusa i engleza def... ima pun k..

Savrseno 10/10  :D :D
Owner and scripter of Rotation Gaming Rolepeplay

Dobar mod, ali se ovako nesto moze mnogo bolje u MTA napraviti.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

fino konacno nesto da nije RP
BSide Community (64%)

Dobar mod.
Ali ovo je više za MTA!

najs
sᴜʟᴊᴋɪá´,, á´€á´...ɪs
ɢᴏá´...ɪsᴛᴇ: 2000
sᴀᴍᴘ ɪɢʀᴀᴍ: 5 ɢᴏá´...ɪɴᴀ
sᴋʀɪᴘᴛᴀɴᴊᴇᴍ sá´‡ ʙᴀᴠɪᴍ: 2 ɢᴏá´...ɪɴᴇ
ᴛʀᴇɴᴜᴛɴᴏ sᴋʀɪᴘᴛᴀᴍ ᴢᴀ ɴᴇᴋᴏɢ: ɴᴇ

Odakle ti pravo da objavis moj mod???
Jos govoris da si ti radio...
Sramota,mod imate na drugom forumu kao dokaz da sam ja radio,zahtevam da se tema izbrise...

Solidan Gm pohvale za Trud

Moze to dosta bolje. inc. solidno